Kiváló "osztályzat" a miskolci Kocsonyafesztiválnak
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Kiváló "osztályzat" a miskolci Kocsonyafesztiválnak
Kiváló "osztályzat" a miskolci Kocsonyafesztiválnak PDF Nyomtat Email
2010 szeptember 03., péntek 12:30

Kiváló minősítést kapott a Miskolci Kocsonyafesztivál a magyar fesztiválszövetségektől.

"Az eső ellenére is hömpölygő tömeg mindvégig azt bizonyította, hogy őszintén szeretik és magukénak tartják a miskolciak a fesztivált" – ezt írta az egyik minősítő az idei Kocsonyafesztiválról. A hazai fesztiválszövetségek ugyanis 2009. tavaszán vezették be a fesztiválminősítő rendszert. Ennek értelmében regisztrálni lehetett és kérni a programok minősítését. A hazai csaknem 3000 fesztivál közül csak kevesen vállalták ezt a fajta megmérettetést, de a Kocsonyafesztivál igen.

 


A hat legismertebb

Rózsa Edit, a fesztivál ötletgazdája elmondta: három minősítő érkezett a februári rendezvényre, akik öt napig voltak itt. Így a Kocsonyafesztivál elő- és utómunkálatait is megfigyelhették. 21 szempont alapján minősítették a programot, köztük: egyediség, programszerkezet, újítások, szakmai értékek, környező települések bevonása, környezettudatosság, szolgáltatások, színvonal. Rózsa Edit csütörtöki sajtótájékoztatóján azt is elmondta, hogy a bírák a fesztivál sikerét elsősorban abban látták, hogy páratlan civil összefogásra épül,- írja a boon.
A kiváló minősítés mellett más sikerekkel is büszkélkedhet a Kocsonyafesztivál. A Magyar Turizmus Zrt. nyáron végzett, országos felmérése alapján bekerült a hat legismertebb hazai fesztiválok közé, olyanok mellé, mint a Sziget vagy a kapolcsi.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások