Káli Sándor: „Tiltakozni kell!"
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Káli Sándor: „Tiltakozni kell!"
Káli Sándor: „Tiltakozni kell!" PDF Nyomtat Email
2011 június 21., kedd 07:50

Tüntetést szervez a kormány politikája ellen ma este az MSZP Miskolcon, a Városház téren.

„Ha eleged van abból, hogy a tv-képernyője előtt acsarogj, ha eleged van abból, hogy naponta becsapjanak és megfélemlítsenek, akkor gyere el! Mert meg kell értened, az egy egymagában egy, nem oszt és nem szoroz! Csak akkor állíthatjuk meg a fülkeforradalom tombolását, ha összefogunk és erőt mutatunk!" – írja Tiltakozni kell! címmel Káli Sándor, Miskolc volt polgármestere a Facebookon az MSZP mai miskolci tüntetésével kapcsolatban.

A volt szocialista városvezető szerint van egy pont, amikor elég: a rendőrök, tűzoltók rájöttek, hogy nincs hová hátrálni. „Mindenkinek meg kell értenie, hogy holnap már ő következhet. Be kell látni, hogy mindez nem véletlen, hanem a fennálló uralom része, lényege. Trükkösen elveszik a nyugdíjakat, lecsökkentik a béreket, minden alap nélkül kirugdossák az embereket. Közben az árak megállíthatatlanul nőnek. Egyre több az éhező, és az embereket senki sem védi" – írja Káli Sándor a közösségi portálon.

Mint arról az ÉszakOnline korábban már beszámolt, az MSZP nevében Gúr Nándor országgyűlési képviselő, megyei elnök pénteken sajtótájékoztatón jelentette be: Északkelet-Magyarország népe nem akar koldusbotra jutni! címmel szerveznek demonstrációt június 21-én, kedden, 18 órai kezdettel a miskolci Városház téren. Mint akkor elmondta, a Fidesz a kampányban radikális adócsökkentést, a közbiztonság javítását és 1 millió új munkahelyet ígért. Ezzel szemben radikálisan csak a legtehetősebbek adóját csökkentették (3,8 millió adózóból szerinte 300 ezer ember járt jól, de ők nagyon), a közbiztonság nem javult, sőt, bizonyos bűnözési típusok esetén sokkal rosszabb a helyzet, mint egy évvel ezelőtt, az 1 millió új munkahely megteremtése helyett pedig szétverték az Út a munkába programot. Ez utóbbi tettével a Fidesz még kilátástalanabb helyzetbe sodorta a megyénkben élő, s a munkaerőpiacon önhibájukon kívül megkapaszkodni képtelen embereket.

Ez ellen tiltakoznak. Demonstrációjukra várnak mindenkit, aki nem fogadja el, hogy – mint fogalmazott – "szűkebb hazájából az ország még jobban leszakadó térsége legyen".

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások