A kormánynak nem csak szavakban kellene kiállnia a nemzet érdekeiért
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 12. szerda

Pongrác ünnepli névnapját.
Holnap Szervác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A kormánynak nem csak szavakban kellene kiállnia a nemzet érdekeiért
A kormánynak nem csak szavakban kellene kiállnia a nemzet érdekeiért PDF Nyomtat Email
2011 június 02., csütörtök 22:12

A gazdagok kormánya az elmúlt egy év alatt tovább mélyítette a jövedelmi szakadékot a magyar családok milliói és a társadalmi felső tízezer között. Az egykulcsos személyi jövedelemadó bevezetése igazságtalan lépés volt, csak a magas jövedelmű gazdag polgároknak kedvez. Minél tehetősebb valaki, annál inkább jól járt, minél szegényebb, annál rosszabbul.

Szintén a kétharmados fülkeforradalmi kormány "eredményei" közé sorolható a rezsiköltségek, részben idegen tulajdonban lévő közműszolgáltatók díjainak emelkedése, valamint az, hogy már hatvan nap után kikapcsolhatják a közműhálózatokról a nem fizető ügyfeleket.

A különadókat a multik áthárították a vásárlókra, nőtt az élelmiszer, az energia és a telefonálás tarifája. A devizahitelesek tönkretételével, kilakoltatásával sem törődött a második Orbán-kormány, az utolsó pillanatban mindössze 1,5 milliárd forintot szántak az "otthonmentési akciótervre". Ehhez képest a kormány  milliárdos tételben szerez be állami luxusgépkocsikat, egymilliárdot ad Orbán Viktor volt fogorvosának a fogturizmus fellendítésére, s 25 milliárd forint társasági adótól tekint el bizonyos multicégeknél.

A Jobbiknak elege van abból, hogy a kormány továbbra is úgy táncol, ahogy az IMF és az EU fütyül. Ideje lenne tettekben is kiállni a magyar nemzet érdekeiért.

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások