Felemásra sikeredett polgármester-jelölti fórum a MISEK-ben
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Felemásra sikeredett polgármester-jelölti fórum a MISEK-ben
Felemásra sikeredett polgármester-jelölti fórum a MISEK-ben PDF Nyomtat Email
2010 szeptember 27., hétfő 19:01

Fórumon mondhatták el elképzeléseiket a városi kórház működtetésével kapcsolatban a MISEK dolgozói számára a miskolci polgármesterjelöltek hétfőn délután a kórház kultúrtermében. A rendezvény felemásra sikeredett, mert bár a terveket mindenki ismertette, a fórum azonban kis híján vitába fulladt, és arról az egyik jelölt távozott is.

A tájékoztatón dr. Kriza Ákos, a Fidesz-KDNP és Hircsu Ákos, a SZEME polgármesterjelöltje vett részt, Káli Sándort – parlamenti elfoglaltsága miatt – dr. Mokrai Mihály alpolgármester képviselte, Szegedi Márton, a Jobbik polgármesterjelöltje pedig nem jelent meg a dolgozók előtt.

kriza_nincs_3.jpgAz eredeti program szerint a résztvevőknek öt perc állt rendelkezésükre, hogy kifejthessék elképzeléseiket a kórház jövőbeni működtetéséről. A felszólalók sorát dr. Kriza Ákos nyitotta, aki beszéde után azonnal várta a dolgozók kérdéseit. Az eredeti program szerint a kérdések előtt a másik két résztvevőnek is beszélnie kellett volna, amire a moderátor is felhívta a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének figyelmét. Dr. Kriza Ákos ismételten a résztvevőkhöz fordult, mondván, hogy ő nem vitázni, hanem beszélgetni jött. Ezután dr. Mokrai Mihály alpolgármester felszólította fel dr. Kriza Ákost, hogy tartsa be a demokratikus vita szabályait vagy távozzon.

Dr. Kriza Ákos megismételte korábbi kijelentését, és közölte, hogy a továbbiakban nem kíván részt venni az eseményen. A fórum – a Fidesz-KDNP jelöltjének távozása után – Hircsu Ákos és dr. Mokrai Mihály jelenlétében folytatódott tovább.-vajtó-

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások