A FIDESZ megalázta a miskolciakat !
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A FIDESZ megalázta a miskolciakat !
A FIDESZ megalázta a miskolciakat ! PDF Nyomtat Email
2010 szeptember 27., hétfő 13:38

Megdöbbenve és értetlenül állunk az előtt, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjeinek egyetlen épkézláb javaslata sem látott napvilágot mindeddig arról, miként képzelik el a választókerületek fejlesztését. Úgy, ahogyan más városokban is, kizárólag - a pártjuk logója mögé bújva-, az országos vezetésük kommunikációs guruitól kapott hangzatos szlogeneket ismételgetik.

Azzal, hogy semmilyen konkrét elképzelést nem hoztak nyilvánosságra, bebizonyították, hogy teljesen alkalmatlanok képviselőnek és csak szavazógépnek nézik az embereket.
Felháborító és megalázó, hogy a MINAP szeptember 25-i számában mindössze annyi jutott eszébe például az 1. számú választókerület Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltének a kerület megoldandó feladatairól, hogy : Szavazzanak a Fidesz-KDNP jelöltjére”, majd beidézett egy rövid gondolatot az országos központjuk által készített miskolci „programjukból”, aminek semmi köze a körzethez.
Mi, valódi, megvalósítható programot kialakító Miskolci Szocialisták gyalázatosnak tartjuk, hogy a Fidesz nem vette a fáradtságot megismerni a polgárok problémáit, kéréseit, így programot sem alkottak egyik választókerületben sem. Ugyanazt szajkózzák, amit Szegeden és más városokban is, központi utasításra.
Felszólítjuk Kriza Ákost és összeverbuvált, a politikában és a választókerületekben is  teljesen ismeretlen jelöltjeit, hogy tegyenek le olyan programot, ami bebizonyítja, hogy nem csak a hatalomra vágynak, hanem valódi képviselői szeretnének lenni miskolciaknak! Egyúttal kérünk minden miskolci lakost, hogy ne tévessze meg Önöket a Fidesz több százmillió forintos kommunikációs gépezete! Szavazzanak olyan jelöltekre, akik valóban tettek a városért, valóban képviselni szeretnék Önöket és konkrét, megvalósítható programmal rendelkeznek! Szavazzanak a MISKOLCI SZOCIALISTÁK JELÖLTJEIRE!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások