Fidesz fórum Miskolctapolcán
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. június 16. szerda

Jusztin ünnepli névnapját.
Holnap Laura napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Fidesz fórum Miskolctapolcán
Fidesz fórum Miskolctapolcán PDF Nyomtat Email
2010 augusztus 25., szerda 21:54

Szerdán este 18 órakor lakossági fórumot tartott Nagy Kálmán országgyűlési képviselő, Kriza Ákos polgármesterjelölt és Nehéz Károly önkormányzati képviselő jelölt a miskolctapolcai Általános iskolában.

A fórumon 80 - 85 vehettek részt a helyi lakosok közül, ahogy ez az érdeklődés jellemzi általában az itteni lakossági fórumokat. Nagy Kálmán miután beszélt a közbiztonságról, amelyben szintén sürgősen megoldandó teendőket lát, előrebocsájtotta,hogy nem ért egyet azzal, hogy a településrész életét döntően befolyásoló fejlesztések egyetlen ember vagy vállalkozás kezébe kerülhessenek, visszautalva ezzel a meg sem valósult Vizek Völgye projektre. A fórumon szinte minden hozzászóló ismételten felvetette a strand újjáépítésének szükségességét, amely nem csak a tapolcaiak, - vonták le a következtetést - hanem minden miskolci érdeke lenne. Láthatóan a jelenlegi városvezetés legnagyobb hibájának azt tartják, hogy a sikertelen befektetés után sem történt semmi az eltelt időszakban ez ügyben. Borkúti László MSZP támogatással induló képviselőjelölt szót kért és szerette volna ismertetni a perektől terhes strandterület jelenlegi állapotát, de Nagy Kálmán, országgyűlési képviselő azt kérte, hogy ezt majd a saját fórumán mondja el.
Kriza Ákos is a teendők élére helyezte a strand  újjáépítésének ügyét, hiszen  -  ahogy fogalmazott  -  a Barlangfürdő nem strand hanem az ország egyik kuriózuma.Azt mondta, hogy a kormány által újra bevezetett Széchenyi - terves pályázatokból valószínűleg lesz lehetőség a fejlesztésre. Miután röviden bemutatkozott a jelenlévőknek, azt hangsúlyozta, hogy szerinte a  legfontosabb a polgármester melletti jó szakembergárda, hiszen egy polgármesternek sem kell mindenhez értenie.
A fórumon résztvevő helyi lakosok közül néhányan  kortesbeszédet mondtak  a jelenlévők és a Fidesz mellett, de többen nem hazudtolták meg magukat, s fontos stratégiai kérdések helyett apró-cseprő magánügyeket tártak a fórum elé, amelyet egyesek habitusuknak megfelelően reagálva, alaposan leszóltak.
Nehéz Károly, bemutatkozott, mondott néhány szót politikai szerepvállalásáról, valamint munkájáról, de meglehetősen keveset szólt ezen a fórumon a helyi ügyekről, mert láthatóan most ismerkedik a helyiek problémáival, hiszen mint mondta nem görömbölyi, vagy miskolctapolcai lakos, hanem az Avas alján él.

blog comments powered by Disqus
 

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások