Szegedi Csanád: Telepítsük,tiltsuk ki a cigánybűnözőket Miskolcról!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 12. szerda

Pongrác ünnepli névnapját.
Holnap Szervác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Szegedi Csanád: Telepítsük,tiltsuk ki a cigánybűnözőket Miskolcról!
Szegedi Csanád: Telepítsük,tiltsuk ki a cigánybűnözőket Miskolcról! PDF Nyomtat Email
2010 augusztus 24., kedd 20:21

A Jobbik miskolci alapszervezete a mai sajtótájékoztatón az alábbi közleményt adta ki, amelyet Szegedi Csanád, a Jobbik EP-képviselője is aláírt.

/Képünkön: Szegedi Márton a Jobbik miskolci polgármester jelöltje/

A Jobbik emberközeli gondolkodásmódjának szellemében  polgármester- jelöltként az elmúlt héten személyesen jártam Miskolc utcáit, beszélgettem a választópolgárokkal. Kíváncsi voltam az emberek problémáira. Mivel egyéni választókerületembe tartozik Lyukó és a számozott utcák is, volt szerencsém több alkalommal cigány családokkal is beszélgetnem. Ezen tapasztalataim alapján is bátran megállapítom, hogy Miskolcon még a cigány kisebbségnek is az első számú problémái közé tartozik a cigánybűnözés, nem beszélve a bérből fizetésből élő magyar emberekről.

A részegen randalírozás, erőszakoskodás, lopás, betörés, rablás mindennapos, de nem ritkák a kegyetlen, cigányok által elkövetett gyilkosságok sem, jellemzően idős, védtelen emberek  rovására.  Illetve, a helyzet annyira súlyos, hogy a megye nem kis részén és Miskolc több városrészében gyakorlatilag már senki sincs biztonságban az adófizetők pénzén eltartott, segélyből élő, bandákba verődő cigánybűnözőktől.

Városunk és megyénk egyre inkább élhetetlenné válik, a dolgozni akaró, tisztességes lakosság, ahonnan csak tud, menekül, költözik, vagyis csak menekülne, mert lakásaik, házaik a szomszédok miatt eladhatatlanok.

Az avasi lakótelepen a lakások az elmúlt években gyakorlatilag eladhatatlanná váltak, Lyukóban illegális építményekben és illegálisan mások, tulajdonába beköltözött embertelen körülmények között élő cigánycsaládok százai élnek

Mindez  a szociálliberális rezsim, illetve most már a Fidesz-kormány tehetetlensége nélkül nem mehetett volna végbe és nem folytatódhatna tovább. Pintér és Orbán közbiztonsági ígéretei hamisnak bizonyultak. Az MSZP után most a Fidesz is becsapta a miskolci embereket! A rendőrségnek nincs megfelelő eszköz  a kezében. A miskolci rendőrök nevetséges fizetésekért, méltatlan körülmények között dolgoznak.

Rendőreinknek az árvíz idején sem a  tömegesen bűnöző, a vasutat, közüzemeket, árvízi védműveket széthordó, fosztogató,  kisebbségiek ellen, hanem a békés, a törvényért és rendért tevő magyar nemzeti gárdisták ellen kellett fellépniük.

Megyeszerte tovább folyik a nemzeti össztermékhez gyakorlatilag semmit hozzá nem adó cigányság nyakló nélküli segélyezése ez csak a miskolci embereknek éves 6 milliárd forintjukba kerül, miközben már a tisztességesen, bérből fizetésből élő emberek ezreinek arra nincs pénzük, hogy a fűtés és a villanyszámlát kifizessék.

Felvidéken a szlovák kormány (itt a cigányság aránya még magasabb) nem csupán alaposan megkurtította a segélyeket, de katonai erővel verte le az őrjöngő, fosztogató hordákat. Érdekes módon azóta  civilizáltabban viselkednek.

Európa-szerte gyökeresen más a helyzet.

A francia elnök, igen helyesen és korrekten, vélhetően a francia titkosszolgálat jelzései alapján is nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte a döntően bűnözésből élő cigányokat, ezen túlmenően ott az adóhatóság is mer velük foglalkozni , és megkezdte tömeges kitoloncolásukat.   Felmerült már az cigánybűnözők állampolgárságtól való megfosztása is. A fosztogató, tomboló cigányhordák ellen óriási rendőri-csendőri erőt vetettek be, vezéreiket bíróság elé állították.

Itália már előbb jár. Néhány brutális gyilkosság elég volt ahhoz a hatvanmilliós Itáliában, hogy a rendőrség, csendőrség mellett a katonaságot és a frissiben létrehozott olasz nemzeti gárdát is bevessék a több százezer törvényeket nem ismerő cigány ellen.

A bűnöző cigányokat részben fegyveresekkel őriztetett táborokba zárták, az olasz állampolgárságúakat is, részben tömegesen kitoloncolták. Eddig közel 200 ezret, így pl. Rómát döntően már megtisztították a cigánybűnözéstől.

Számtalan más európai példa is igazolja, hogy a hatóságok nem haboznak nevén nevezni a valóban súlyos fenyegetést jelentő, minden országban integrálhatatlan, az európai normákat és törvényeket semmibe vevőket.     

Finnországban például még új börtönöket és táborokat sem építenek, egyszerűen a hatóság segítségével kitiltják egyes városrészekből, vendéglátóhelyekről  a cigánybűnözőket.

A 24. órában vagyunk, városunk élhetetlenné válik. Volt rá példa, hogy a „fészekrakók” disznót hizlaltak az avasi bérház 10. emeletén. Sötétedés után már kockázatos kimenni az utcára, a segélyosztás napjaiban bömbölő zene és részeg randalírozó emberek lepik el a város bizonyos részeit, egész bérházak vannak veszélyben, hogy kikapcsolják a közműveket, csupán néhány nem fizető cigány család miatt és még sorolhatnám…

A fentiek alapján a Jobbik miskolci alapszervezete azt javasolja és képviseli,  vezető önkormányzati pozícióba kerülve pedig megvalósítja, hogy a cigánybűnözőket  tiltsák ki Miskolc területéről és 21. századi nyugat európai mintára zárják táborokba, továbbá az Országgyűlésnek, a kormánynak javasolni fogja akár állampolgárságuk megvonását is.(OS)

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások