A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Szilágyi Györgyöt, az előválasztás jelöltjét Budapest 14. számú választókerületében.
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Szilágyi Györgyöt, az előválasztás jelöltjét Budapest 14. számú választókerületében.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Szilágyi Györgyöt, az előválasztás jelöltjét Budapest 14. számú választókerületében. PDF Nyomtat Email
2021 április 18., vasárnap 11:09

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Szilágyi György, a Jobbik alelnöke, frakcióvezető-helyettese immár tíz éve küzd a magyar emberek valós érdekeiért Rákosmente és Kőbánya-Kertváros ellenzéki képviselőjeként.

Igazságosság, szókimondás, őszinteség – ennek szellemében végzi munkáját. Szilágyi György jobbikos politikusként olyan Magyarországért dolgozik, ahol jó élni és jól lehet élni, ahol nem a korrupció, az államosítás vagy a gyűlölködés, hanem a magyar emberek jóléte a hétköznapok legfontosabb kérdése. Magyarország, Budapest, Rákosmente és Kőbánya-Kertváros sokkal többet és jobbat érdemel annál, amit a maffiarendszerré silányított jelenlegi országvezetés kiporcióz neki.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások