DK: Nyílt hadüzenet érkezett a kormánytól, mikor a Diákváros helyett a kínai egyetemet akarja megépíteni – Azt képviseljük, hogy a Főváros vonja vissza az atlétikai VB engedélyezését!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: Nyílt hadüzenet érkezett a kormánytól, mikor a Diákváros helyett a kínai egyetemet akarja megépíteni – Azt képviseljük, hogy a Főváros vonja vissza az atlétikai VB engedélyezését!
DK: Nyílt hadüzenet érkezett a kormánytól, mikor a Diákváros helyett a kínai egyetemet akarja megépíteni – Azt képviseljük, hogy a Főváros vonja vissza az atlétikai VB engedélyezését! PDF Nyomtat Email
2021 április 13., kedd 13:34

A Népszava beszámolója szerint a kormány törölte a Nagyvásártelep rekonstrukcióját is tartalmazó Diákváros fejlesztési programot. Ehelyett a nagy vihart kavart kínai Fudan egyetem campusát építenék meg itt.

A Demokratikus Koalíció szerint nyílt hadüzenetet küldött a kormány, mikor a Diákváros helyett a kínai egyetemet akarja megépíteni, ezért azt képviseljük, hogy a főváros vonja vissza az atlétikai VB megrendezésének engedélyezését. A kormány semmibe veszi a magyar fiatalok és a Főváros érdekeit, sőt, egyenesen háborút indít Budapest ellen. Mi, európai magyarok pedig nem fogunk meghajolni Orbánék akarata és gyanús üzleti érdekei előtt, ha pedig ők harcolni akarnak, mi nem adjuk meg magunkat!

Gy. Németh Erzsébet, a DK alelnöke, főpolgármester-helyettes

Manhalter Dániel, a DK ferencvárosi országgyűlési képviselő-jelöltje

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások