A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Potocskáné Kőrösi Anitát, az előválasztás jelöltjét Somogy 4. számú választókerületében.
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Potocskáné Kőrösi Anitát, az előválasztás jelöltjét Somogy 4. számú választókerületében.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Potocskáné Kőrösi Anitát, az előválasztás jelöltjét Somogy 4. számú választókerületében. PDF Nyomtat Email
2021 április 13., kedd 10:20

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A pártok pedig meghallották a választók hangját, és félretéve minden korábbi ellentétet, úgy döntöttek, hogy együttes erővel – egy az egy ellen – állnak ki az „állampárttal” szemben.

Potocskáné Kőrösi Anitát a somogyi embereknek biztosan nem kell bemutatni. Az elmúlt három évben országgyűlési képviselőként minden lehetőséget megragadott arra, hogy a hangjukat, a vidék hangját eljuttassa a Parlamentbe. Ahogy eddig, úgy a jövőben is erre vállalkozik; a magyar embereket, a választókerület 71 településének lakosait szeretné képviselni pártállástól, kortól, származástól függetlenül.

Eltökélten hisz abban, hogy a kormányváltás új lendületet ad majd ennek a térségnek is. Folyamatos vidékjárással keresi a megoldandó feladatokat, mert azt vallja, hogy az íróasztal mögül egy irodából nem lehet valós képet kapni az országban zajló folyamatokról, a magyar emberek mindennapi életéről.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások