A tisztességes adófizetők fizetik meg Miskolc "lyukósodásának" az árát
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A tisztességes adófizetők fizetik meg Miskolc "lyukósodásának" az árát
A tisztességes adófizetők fizetik meg Miskolc "lyukósodásának" az árát PDF Nyomtat Email
2021 április 12., hétfő 12:03

A napokban megrongálta a Pereces-patak gyaloghídját - a hozzám eljutott információk alapján - két kiileszkedett életmódot folytató fiatal. Az elmúlt években folyamatosan hívom fel a figyelmét az aktuális városvezetésnek és a hatóságoknak, hogy a hétvégi házakba feltétel nélkül kiadott lakcímkártyák eredményeként újabb "Lyukóvölgyek" jönnek létre városszerte. Ez a jelenség a Szarkahegyen, a Magashegyen és Görögszőllő felett is egyaránt megfigyelhető. Ezen folyamatok eredményeként a közeli városrészek egyre rosszabb helyzetbe kerülnek. Az ilyen rongálásoknak a helyreállítását az adófizetők állják.
Ráadásul ezekben a városrészekben nemcsak a közbiztonság csökken, de az ott élők ingatlanjainak az értéke is. Sajnos azt látom, hogy ebben a kérdésben a terület országgyűlési képviselői is hallgatnak, a kormánypárti Hubay György és Csöbör Katalin pont úgy, mint a balliberális ellenzékhez tartozó Jakab Péter és Varga László. Az új Jobbikkal szövetséges városvezetés pedig a lovas mezőőrséget is megszüntette annak ellenére, hogy módosító indítványt nyújtottam be annak megtartására.

A Mi Hazánk Mozgalom elkészítette azt a törvényjavaslatot, amely megszüntetné a lehetőségét, hogy fáskamrákba lakcímkártyát lehessen kiadni. Amint a járványhelyzet megszűnik, benyújtjuk ezt a módosító javaslatot, amelyet remélem, mind a kormánypárti mind a balliberális ellenzéki pártok támogatni fognak.

Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, önkormányzati képviselő

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások