Jakab:Na, ennyire érzi át a magyarok helyzetét Orbán
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Jakab:Na, ennyire érzi át a magyarok helyzetét Orbán
Jakab:Na, ennyire érzi át a magyarok helyzetét Orbán PDF Nyomtat Email
2021 április 09., péntek 12:27

A héten, amikor épp megdőltek az országban a halálozási rekordok, amikor egyre többen veszítik el a munkájukat, a vállalkozásukat, a bevételüket, akkor Orbán Viktor bemegy a rádióba, és fociról meg focistákról beszél.
⚽️Arról, hogy egy magyar kapusedzőt kirúgtak Németországban, mert mást gondol a világról, mint az ottaniak, és ez elfogadhatatlan. Arról nem beszélt, hogy idehaza egy nemzet retteghet az állásáért, ha mást gondol, mint a Fidesz, még akkor is, ha épp egy focista gondol mást. Őt is kirúgják, ha nem igazodik a pártállásponthoz. De a lényeg – legalábbis a miniszterelnök szerint – hogy a magyar fociválogatott akkor is egyben maradjon, ha a kapusa mást gondol a világról, mint a kormány.

⚽️Ja, és nyugodjunk meg, a júniusi foci EB-re mindenki be lesz oltva, szóval lehet focimeccsre menni. Hogy miből, azt nem mondta meg, merthogy se bértámogatásról, se megemelt álláskeresésiről, se fizetett pótszabadságról, se munkahelyvédelemről nem esett szó, mint ahogy arról sem, hogyan segíti a kormány az egészségügyben dolgozókat, hogy sikeresen, anyagilag is megbecsülve küzdhessenek a járvány ellen. Csak a foci számít. Munka, egészségügy, iskola, élet? Az itt sokadlagos.

Apropó, iskola. Az általános iskolák április 19-én nyitnak, a középiskolák május 10-én. Legalábbis ma épp ezt mondta, holnap talán mást fog. Minden változik. Csak a foci, meg a kormányzás színvonala nem.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások