Potocskáné Kőrösi Anita: A közös fellépés első eredménye
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Potocskáné Kőrösi Anita: A közös fellépés első eredménye
Potocskáné Kőrösi Anita: A közös fellépés első eredménye PDF Nyomtat Email
2021 április 08., csütörtök 20:55

 A járványhelyzet miatt hónapok óta tartó éjszakai horgászati tilalom feloldását már korábban kérték a horgászok az őket tömörítő érdekképviseleti szervtől, a Magyar Országos Horgász Szövetségtől (MOHOSZ). A MOHOSZ elnöke - a fideszes országgyűlési képviselő - Szűcs Lajos azonban érdemi lépéseket nem tett a kormányzatnál a korlátozó intézkedések részbeni feloldása érdekében.

Az elmúlt hetekben - különösen amióta a vadászok megkapták az engedélyt szigorú előírások mellett az éjszakai vadászatra - több horgász is megkeresett, hogy szólaljak fel érdekükben a Parlamentben. Tegnapi felszólalásomban szembesítettem Szűcs Lajos képviselőtársamat a horgásztársadalom elvárásaival. ⤵️

https://fb.watch/4KNzBelNC2/

A felszólalás után a sikerhez vezető útra a horgászok léptek rá, ugyanis a közösségi média segítségével a felszólalás az ország minden pontjára eljutott, ezzel széleskörű tiltakozást generálva a MOHOSZ tétlensége és szakmaiatlansága miatt.

Első lépésként együtt elértük, hogy a MOHOSZ közleményben reagáljon a felvetett problémákra: https://nyito.mohosz.hu/.../9-hirek/724-koezlemeny-210407

Most már csak Szűcs Lajos elnökön múlik, hogy végre kiálljon a horgásztársadalomért és elérje, hogy a döntéshozók - szigorú járványintézkedések előírása mellett - feloldják az éjszakai horgászati tilalmat.

Bízom benne, hogy a MOHOSZ végre meghallotta a több, mint 700ezer horgász hangját és a közös fellépést mihamarabb siker koronázza. Gratulálok a horgásztársadalomnak a példás összefogásért!


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások