Sem dugódíjat, sem Tempo 30-at nem tervez a miskolci önkormányzat!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. június 16. szerda

Jusztin ünnepli névnapját.
Holnap Laura napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Sem dugódíjat, sem Tempo 30-at nem tervez a miskolci önkormányzat!
Sem dugódíjat, sem Tempo 30-at nem tervez a miskolci önkormányzat! PDF Nyomtat Email
2012 július 11., szerda 22:05

Miskolc Város Önkormányzata nem tervezi sem a dugódíj, sem a Tempo 30 bevezetését, így erről szóló szakmai anyaga sincs!
Nem tudjuk, hogy Simon Gábor milyen szakmai anyagra hivatkozva állítja ennek ellenkezőjét. Azt tudjuk, hogy 2008-ban készült egy szakértői anyag „Miskolc Hosszú Távú Közlekedésfejlesztési és Közlekedéspolitikai koncepciójának Korszerűségi felülvizsgálata” címmel. (http://miskolc.hu/sites/default/files/dokumentumok/csatolmanyok/09-02-25_ho-fe-ko-muleiras_komplett.pdf)

A miskolci közlekedés megújítása, a város élhetőbbé tétele közlekedési szempontból természetesen folyamatban van, de ebben nincsenek az MSZP által említett elemek.

Miskolc közösségi közlekedésének átalakítása folyamatban van, amiről tájékoztattuk a lakosságot a sajtón keresztül. Itt elhangzott az is, hogy Miskolc közösségi közlekedésére az első csapást a 2006/2007-es költséghatékonysági intézkedések jelentették. Ezt követően valóban egy olyan hálózat jött létre, melyet a városlakók soha nem szerettek, nem érezték magukénak és nagyon sok volt rá a panasz.
Az új, miskolci közösségi közlekedés ütemes, tervezhető és kiszámítható lesz. A teljes vonalhálózatot három lépésben alakítják át. Az első módosítások június 16-tól léptek életbe. Ez a nyári menetrend! A második lépés ősz elejétől hoz változásokat. A tanulmányi időszaki menetrend az Egyetemváros közlekedési gondjait is megoldja. Késő ősztől pedig a teljes hálózat módosul, hosszabb vonalat és kiszámíthatóbb közlekedést hozva a miskolciaknak.

blog comments powered by Disqus
 

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások