A homoszexuálisok fővárosává akarják tenni Budapestet?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A homoszexuálisok fővárosává akarják tenni Budapestet?
A homoszexuálisok fővárosává akarják tenni Budapestet? PDF Nyomtat Email
2012 július 06., péntek 21:22

A fővárosi lakosok alig tértek magukhoz a múlt heti melegolimpiától, máris egy újabb, homoszexuálisoknak szervezett rendezvénnyel provokálják őket. A minden évben megrendezett, úgynevezett melegfelvonulást ráadásul egy többnapos fesztivál előzi meg, ahol a homoszexualitást, mint életformát népszerűsítik a fővárosban. Ez önmagában felháborító, de emellett, a felvonulás hozadékaként Budapesten több utcát lezárnak nyolc órán keresztül, megtiltják a parkolást már előző naptól kezdve, így gyakorlatilag megbénul a főváros közlekedése ezeken a területeken.

A Jobbik határozottan elítél minden olyan megnyilvánulást, ami a szexuális deviancia népszerűsítését szolgálja, és vérlázítónak tartja, hogy fővárosunkat egyre több alkalommal használják erre a célra. Az emberek szexuális irányultsága magánügy, az utcán való népszerűsítése pedig nem más, mint magamutogatás, aminek semmilyen pozitív célja nem lehet. A Jobbik törvényjavaslatot is nyújtott be a szexuális deviancia propagálása ellen.

Felháborítónak tartjuk, hogy különböző civil szervezetek és politikai pártok kiállnak az ilyen típusú rendezvények mellett – sőt népszerűsítik azt, ahogyan az MSZP, az LMP és a DK teszi –, melyekkel a többségi társadalmat hergelik. Kíváncsian várjuk, hogy ezek a pártok és az ilyen civil egyesületek, mint például az Amnesty International mikor lép fel ugyanilyen vehemenciával akkor, amikor magyar származása miatt vernek meg embereket határon belül és túl, vagy cigányok fenyegetnek és lincselnek meg naponta időseket hazánkban, megkeserítve mindennapjaikat.

A kormánynak és a főváros vezetésének nem a homoszexuálisok nem létező problémájának megoldása  lenne a legfőbb feladata, hanem a közbiztonság javítása, az emberek megélhetésének biztosítása, a munkahelyteremtés, a fiatalok elvándorlásának megszüntetése, az egészségügy rendbe tétele és még sorolhatnánk. Ideje lenne, hogy a valós problémákkal foglalkozzanak ahelyett, hogy különböző civil szervezetek nyomására, a feltűnést és népszerűséget keresők kitalált problémáira fecsérlik az energiát, pénzt, és időt a többségi társadalom valóban létező gondjait háttérbe szorítva. A kérkedő, magamutogató homoszexuálisok vonulásának rendőri biztosítására ráadásul évről-évre több tízmillió forintot költenek el az adófizetők pénzéből, ami a Jobbik szerint elfogadhatatlan.

A melegolimpia, a külön nekik rendezett fesztivál, a főváros legszebb sugárútján olykor megbotránkoztató módon vonulás egyáltalán nem a homoszexuálisok által hangoztatott kirekesztés ellen történik. Ezekkel a rendezvényekkel ugyanis ők maguk rekesztik ki, és különítik el magukat a többségtől, ezért a Jobbik szerint ezek az események kizárólag a provokációt, és a szexuális deviancia népszerűsítését szolgálják.

A fővárosi Jobbik minden törvényes eszközzel azon fog munkálkodni, hogy ilyen rendezvényeket többé ne rendezhessenek meg Budapesten, és továbbra is azért dolgozik majd, hogy a fent említett, valódi problémákat megoldja.

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások