A pomázi provokáció a magyargyűlölet újabb bizonyítéka
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 12. szerda

Pongrác ünnepli névnapját.
Holnap Szervác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A pomázi provokáció a magyargyűlölet újabb bizonyítéka
A pomázi provokáció a magyargyűlölet újabb bizonyítéka PDF Nyomtat Email
2012 július 03., kedd 21:25

A Jobbik felháborodással és megrendüléssel értesült a hírről, hogy a hétvégén újabb magyarellenes bűncselekményt követtek el Pomázon. A Pilis kapujában fekvő település idén felállított rovásírásos helységnévtábláit festékkel lefújták, bemocskolták a közöttünk élő, talán magyar állampolgársággal igen, de magyar tudattal és szívvel nem rendelkező bűnözők. A HÉV-állomás mellett felavatott trianoni emlékkereszthez felállított Árpád-házi lobogónkat feltételezhetően ugyanazon tettesek megpróbálták felgyújtani, szerencsére kevés sikerrel.
A Jobbik emlékeztet rá, hogy nem ez az első bűncselekmény a városban, amelyet a magyar- és kereszténygyűlölet vezérelt: 2009 decemberében láncfűrésszel szabdalták össze azt az adventi keresztet, amely a fogyasztói társadalom őrült habzsolása közben az ünnep eredeti szakralitására figyelmeztetett.

Miközben az államfőtől kezdve a kormányon át a történelmi egyházakig mindenki azonnal felsorakozik és elhatárolódik attól a hihetetlen „bűnténytől”, hogy egy zsidóra állítólag rákiabáltak a nyílt utcán, addig a sorozatos magyarellenes provokációk elkövetőinek felkutatásában és megbüntetésében nem annyira aktívak a hivatalos szervek. Dániel Péter nevű egyén kérkedik az általa elkövetett rongálásokkal, amiket a magyar történelem és kultúra valóban kiemelkedő személyiségeinek emlékművei ellen követett el, mégsem vették őrizetbe, sőt házát közpénzen védi a magyar rendőrség. Az akciókra válaszul holokauszt-emlékműveket összefirkálókat ellenben azonnal őrizetbe vették.

A Jobbik tiltakozik a magyar állam intézkedéseiben rendszeresen megjelenő kettős mérce ellen, egyben követeli a pomázi elkövetők személyének kinyomozását és példás felelősségre vonását.

Lenhardt Balázs országgyűlési képviselő

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások