Újjáalakult és visszahelyezett jobbikos szervezetek Borsodban
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Újjáalakult és visszahelyezett jobbikos szervezetek Borsodban
Újjáalakult és visszahelyezett jobbikos szervezetek Borsodban PDF Nyomtat Email
2012 július 01., vasárnap 17:04

Újraalakultak a Jobbik szervezetei Ózdon, Edelényben és Sajószentpéteren és újraindul a szervezeti munka Sajóvelezden és Arlón is. A hétvégi Borsod megyei választmányi tisztújítás után elkezdődött a gyors újraépítése a Jobbik szervezettségének azokban a választókerületekben és településeken, amelyeken az edelényi majálison végrehajtott lövöldözős provokáció miatt a párt országos elnöksége feloszlatott szervezeteket.

Három jelentős borsodi városban, Ózdon, Edelényben és Sajószentpéteren ismét megalakultak a Jobbik helyi szervezetei, s a héten elkezdték az érdemi munkát is. A felfüggesztett szervezetek közül a sajóvelezdi és az arlói szervezet esetében pedig lezárult a párt belső vizsgálata, amelynek során fény derült arra, hogy ezen szervezetek tagsága semmilyen módon nem érintett sem az edelényi provokáció előkészítésében és végrehajtásában, sem a Pősze Lajosnak és a hvg.hu-nak történő információszivárogtatási ügyben. Emellett mind a sajóvelezdi, mind az arlói Jobbik tagsága határozottan kijelentette, hogy folytatni szeretnék a Jobbik zászlaja alatt a nemzeti érdekek mentén a küzdelmet, kitartanak a Jobbik programja és értékrendje mellett.

A Jobbik országos elnöksége látva ezt az elkötelezettséget, kitartást és küzdeni akarást, feloldotta a fent említett szervezetek felfüggesztett státuszát, s visszahelyezte az aktív, teljes jogú szervezetek közé a sajóvelezdi és az arlói Jobbikot.

Szabó Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom pártigazgatója

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások