Elsöprő, 92 %-os többséggel Szegedi Csanád a Jobbik B-A-Z megyei elnöke
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 12. szerda

Pongrác ünnepli névnapját.
Holnap Szervác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Elsöprő, 92 %-os többséggel Szegedi Csanád a Jobbik B-A-Z megyei elnöke
Elsöprő, 92 %-os többséggel Szegedi Csanád a Jobbik B-A-Z megyei elnöke PDF Nyomtat Email
2012 június 24., vasárnap 19:52

Elsöprő, 92 százalékos többséggel Szegedi Csanádot választották meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Jobbik elnökévé a párt mai napon megtartott megyei tisztújító választmányán. Az új megyei elnök kijelentette, az összeesküvés-elméletek kora lejárt, s egy éven belül megduplázza a megyei Jobbik szervezetek számát. Tisztújító megyei választmányt tartott vasárnap a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Jobbik, ahol a párt küldöttei nagy többséggel Szegedi Csanádnak, a párt EP képviselőjének szavaztak bizalmat – tájékoztatta a sajtó képviselőit Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója, aki szerint választás eredménye jelzi, hogy a megye tagsága miden korábbinál egységesebb, és erősebb. Ez pedig azt is jelenti, hogy alaptalan volt az elmúlt időszak hisztériakeltése a borsodi jobbik gyengüléséről, pláne feloszlásáról. – tette hozzá a pártigazgató, aki elmondta azt, hogy az eredményekből is látszik, a borsodi Jobbik nem szakadáson ment keresztül az elmúlt egy évben, hanem tisztuláson.


Szegedi Csanád célként azt jelölte meg, hogy a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és országosan is a Fidesz váltópártja legyen 2014-ben. Ennek érdekében megerősíti megyei szinten is a szakmai kabinetrendszert, s egy éven belül megkétszerezi a megyei szervezetek számát azért, hogy a megyének ne legyen olyan szeglete, ahol nincs magyar érdekképviselet. Borsod-Abaúj-Zemplén megye problémáit vagy a Jobbik oldja meg, vagy senki – fogalmazott Szegedi Csanád hozzátéve, az összeesküvés-elméletek kora lejárt, az elkövetkezendő két év a nemzetmentő munkáról és a békés építkezésről fog szólni.


A megyei választmányon Szegedi Csanád elnök mellett 2014-ig megválasztásra kerültek a párt megyei alelnökei is: Egyed Zsolt és Balla Gergő országgyűlési képviselők, Jakab Péter miskolci önkormányzati képviselő, Miklós Árpás megyei képviselő valamint Jámbor Márk és Hocza Tamás választókerületi szervezők.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások