A Jobbik IT elkötelezett a Nemzeti Ifjúsági Tanács megalakítása mellett
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A Jobbik IT elkötelezett a Nemzeti Ifjúsági Tanács megalakítása mellett
A Jobbik IT elkötelezett a Nemzeti Ifjúsági Tanács megalakítása mellett PDF Nyomtat Email
2012 június 21., csütörtök 23:44

A Jobbik Ifjúsági Tagozat is támogatta azt a szándéknyilatkozatot, amelyben az aláírók hitet tettek a Nemzeti Ifjúsági Tanács még ez évi megalakulása mellett. Sajnálatos módon az európai uniós országok közül egyedüliként hazánkban nem működik ez a fontos intézmény.
A Jobbik IT nemcsak most, hanem már megalakulása óta szorgalmazta ezen érdekérvényesítő és konzultatív szerv létrejöttét, hogy végre legyen egy legitim, reprezentatív és a fiatalok problémáit megjelenítő ernyőszervezet, mely hatékonyan tud fellépni az ifjúság érdekében.

A hazai NIT mostani szakaszához való eljutásért köszönet illeti azt a néhány embert, aki elkötelezett híveként a kezdetektől fogva dolgozik érte. Érdekes látni a kormány „amit nem tudsz megakadályozni, állj az élére” taktikáját, de kérjük, hogy fejezzék be a színjátékot és ne más tollával ékeskedve próbálják magukat az ifjúság felé elkötelezettként beállítani, mint azt az erről a kezdeményezésről szóló hírekben előszeretettel teszik. Számos, valójában az ő hatáskörükbe tartozó területen bizonyíthatnák az elkötelezettségüket, például foglalkozhatnának inkább az oktatásban meghozott rossz döntések felülvizsgálatával vagy a fiatalkorú munkanélküliség csökkentésével.

Bízunk benne, hogy a most végső szakaszába érő előkészítő folyamat eredményeként rövidesen egy kormányzati befolyástól mentes, átlátható és fiatalok helyzetén javítani tudó tanács jön létre. Az előkészítő munkához természetesen a pártpolitikai célokon felülemelkedve a Jobbik IT felajánlja segítségét, hisz közös célunk, hogy a folyamat mielőbb beérjen, és a NIT megkezdhesse tényleges működését.

Jobbik Ifjúsági Tagozat

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások