Nyílt levél Pintér Sándor Belügyminiszter Úr részére
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Nyílt levél Pintér Sándor Belügyminiszter Úr részére
Nyílt levél Pintér Sándor Belügyminiszter Úr részére PDF Nyomtat Email
2012 június 17., vasárnap 23:51

Tisztelt Belügyminiszter Úr!

2012. május 21-én az Országgyűlés Alkotmányügyi bizottságának éves meghallgatásán Ön azt mondta: júliusra teljesül a kormány ígérete, hogy mindenhol lesz rendőr, ahol ezt kérik, így megvalósul az a 3500 fős rendőrségi létszámbővítés, amit az első két évre vállalt a kormány. Mindehhez hozzátette, hogy az elmúlt időszakban kiemelt rendőri jelenlétet biztosítottak például Északkelet-Magyarországon, ahol ezt követően csökkent a bűncselekmények száma.


Az egyre romló közbiztonság miatt Budapest egész területén, így Erzsébetvárosban is nagyobb rendőri jelenlétre van szükség. A kerület lakóinak a média által felfújt, állítólagos antiszemita inzultusoknál ugyanis sokkal nagyobb problémákkal kell naponta szembesülniük. Erzsébetvárosban rendszeresen gondot okoznak a szórakozóhelyek környékén randalírozók, akik garázdálkodással zavarják a helyben lakó, pihenni szándékozó embereket. A helyzet kritikus, a kerület egy része gyakorlatilag élhetetlen.

Nem célunk a csendrendelet bevezetésének szorgalmazása, mivel az korlátozná az Erzsébetvárosban kulturáltan szórakozó fiatalok kikapcsolódását, társasági életét. Csupán fel szeretnénk hívni belügyminiszter úr figyelmét arra, hogy a helyzet tarthatatlan és sürgős megoldást kíván. A szomszédos kerületek hasonló részein is súlyos gondok adódnak a rendőrség jelenlétének hiánya miatt.

A VII. kerületi önkormányzat vezetői és a rendőrség magára hagyta az itt élőket, ezért a Jobbik Erzsébetvárosi Alapszervezete nevében tisztelettel kérjük Önt, hogy – kihasználva a rendőrség személyi állományának növekedését és eszközállományának gyarapodását – megtartva a kormány ígéretét, biztosítson megerősített éjszakai járőrszolgálatot Budapest VII. kerületének problémás részein.Tisztelettel:

Kató Alpár, a Jobbik erzsébetvárosi alapszervezetének elnöke

Stummer János, az erzsébetvárosi Jobbik önkormányzati képviselője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások