Jobbik: az Avas igenis gettósodik
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Jobbik: az Avas igenis gettósodik
Jobbik: az Avas igenis gettósodik PDF Nyomtat Email
2012 június 08., péntek 21:06

Varga Gergő a miskolci MSZP frakció DK-s képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján jogi lépéseket helyezett kilátásba azokkal szemben, akik a jövőben negatív színben tüntetik fel a ma már fészekrakóiról elhíresült Avas lakótelepet. Ezzel az ifjú „demokrata” folytatja elvtársai 22 éves gyakorlatát: igyekszik szőnyeg alá söpörni a frakciótársai által előidézett problémákat, s aki ellen mer szegülni azt bírósággal fenyegeti. Igazi demokrata viselkedés!
A „kirekesztő” Jobbik ezzel szemben vallja, minden probléma megoldása ott kezdődik, hogy kimondjuk azt. Igenis ki kell mondani, ha tetszik ez a „demokratikus szocialistáknak” ha nem, hogy az Avas gettósodik. Ettől a ponttól kezdve pedig nem az a Varga Gergő által kiszemelt újságíró a hunyó, aki az Avast gettónak meri nevezi, hanem az a szocialista brancs, amelyik elindította az Avast a gettósodás útján.


S hogy kinek az érdeke – Varga Úr szavaival élve – tönkretenni az Avast? Erről talán azokat a szocialista városvezetőket kellene megkérdezni, akik éveken keresztül rejtélyes oknál fogva nem akarták észrevenni az Avas demográfiai térképének drasztikus átalakulását, mint ahogy nem vették észre az ezzel járó megnövekedett ingatlanforgalmat sem. Kinek az érdeke volt ez? Valószínűleg annak a politikai tömörülésnek, amely a tősgyökeres avasi lakosok felháborodása ellenére, a demográfiai átrendeződés következtében az Avas mindhárom választókörzetében győzelmet aratott 2010-ben, s ezzel vereséget mért azokra, akik még reménykedtek a nyugodt és biztonságos avasi életben.


Ezek után a Miskolcon haknizós Gyurcsány Ferencre hivatkozni az Avas problémáinak megoldása kapcsán olyan, mint az áldozatot a támadójára emlékeztetni. Mert ha valaki sokat ártott az Avasnak az pont ő és miskolci kiszolgálói.  S hogy Varga úr felfogja-e jelenteni őket ezért? A kérdés költői…
A közlemény hátteréül szolgáló cikk itt olvasható:
http://www.boon.hu/dk-ne-gettozzak-le-az-avast/2001783


Jakab Péter, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások