Tüntetést szervez az MSZP és a Fidesz székházához a Jobbik
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Tüntetést szervez az MSZP és a Fidesz székházához a Jobbik
Tüntetést szervez az MSZP és a Fidesz székházához a Jobbik PDF Nyomtat Email
2012 május 05., szombat 21:00

Vonulásos tüntetést tart a Jobbik a Széll Kálmán Terv 2.0-nak nevezett brutális megszorítások ellen május 12-én, szombaton 15 órától Budapesten. A nagyszabású demonstráció az MSZP székházától (Jókai u. 6., az Oktogon közelében) indul, a menet célállomása pedig a Fidesz székháza (Lendvay utca 28., a Hősök terénél), így fejezve ki a megszorítások kormányokon átnyúló folytonosságát, melyet az EU és az IMF nyomására hajtanak végre a helytartók. Mindkét helyszínen színpad lesz, a Teréz körúti–Andrássy úti vonulást pedig teherautó kíséri, hangosítással.A Jobbik Magyarországért Mozgalom hív minden magyar embert a nagygyűlésre, akinek elege van az állami szervek kíméletlen pénzbehajtásából, az új adókból és adóemelésekből, akinek a megélhetését veszélybe sodorta a munkanélküliség vagy a devizahitel. Nagyon fontos, hogy minél többen álljunk ki a megszorítások ellen, amely minden egyes magyar állampolgárnak, csecsemőtől az aggastyánig legalább 60 000 forintjába kerülhet 2013-ban.

A gazdagok kormánya ott folytatja, ahol a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon által fémjelzett elődje abbahagyta. E gazdaságpolitika magyar családok százezreinek veszélyezteti az életét, beleértve a folyamatosan lecsúszó, leszakadó középosztályét is. A kormány folyamatosan csak egy szűk, tehetős csoportnak kedvez intézkedéseivel, s mindeközben válságos állapotok uralkodnak az egészségügy és az oktatás területén is. Elég volt a megszorításokból, az emberek lehúzásából, kiszipolyozásából!

A vonulásos tömegdemonstrációra pártszimpátiától függetlenül vár mindenkit a Jobbik, vidékről különbuszokkal is lesz lehetőség Budapestre utazni, ahogy a januári, EU-ellenes tüntetésen is történt.

Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások