A Hit Gyülekezete vagy Alföldi Róbert ügyében kellett volna ultimátummal élnie a KDNP-nek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A Hit Gyülekezete vagy Alföldi Róbert ügyében kellett volna ultimátummal élnie a KDNP-nek
A Hit Gyülekezete vagy Alföldi Róbert ügyében kellett volna ultimátummal élnie a KDNP-nek PDF Nyomtat Email
2012 április 12., csütörtök 22:18

A Jobbik szerint a KDNP történetének morális mélypontja, hogy kizárólag saját javadalmazásuk ügyében voltak képesek ultimátumot megfogalmazni a Fidesznek. A politikusi álláshalmozás tiltásához szükséges kétharmados többség csak a Jobbik szavazatainak köszönhetően volt meg, azonban az Országgyűlésről szóló törvény zárószavazásán a Fidesz már nem számíthat a nemzeti ellenzékre. A Hit Gyülekezete nevű cionista bizniszszekta történelmi egyházak közé emelése ellen vagy Alföldi Róbert leváltásáért elvárható lett volna a KDNP határozott fellépése, azonban ezzel Semjén Zsolt pártja csak egyetlen követelésük esetén élt: több pénzt a képviselőknek! A „kereszténydemokrata” mamelukok telhetetlenségükben úgy akarják mellékállásként megőrizni képviselőségüket, hogy főállású fizetést rendelnek mellé, ráadásul keveslik azt, és újabb másfél évvel kitolnák a különféle pótdíjakkal való trükközés lehetőségét.

A nemzeti ellenzék üdvözli az álláshalmozás tiltását, bár sajnálja, hogy 2014-ig továbbra is csak a Jobbikban kizárt a politikusbűnözés törvényesített formáinak e fajtája, miként a mentelmi jog is, melyet az Országgyűlésről szóló törvény a jövőben nem csak képviselőknek, hanem kisebbségi szószólóknak is biztosít. A Jobbik a végszavazáson többek közt azért nem támogatja a törvényjavaslatot, mert az nem nyújt lehetőséget a képviselők elszámoltatására politikailag (visszahívhatósággal) és gazdaságilag (végkielégítés helyett vagyonosodási vizsgálattal, illetve a hamis vagyonnyilatkozat szankcionálásával).

Novák Előd, a Jobbik alelnöke

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások