Nyílt levél Kriza Ákoshoz
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Nyílt levél Kriza Ákoshoz
Nyílt levél Kriza Ákoshoz PDF Nyomtat Email
2012 április 02., hétfő 22:16

 

Tisztelt Kriza Ákos Polgármester Úr!


Ön a DVTK vezetéséhez intézett nyílt levelével ismét, immár sokadszor lépett ki abból a pozícióból, melynek gyakorlására a választók felhatalmazták 2010 októberében. Most épp polgármesterből futball-szakértővé, esetleg szakmai igazgatóvá avanzsált.


Ön levelében azt írja, nem kíván a DVTK-ban folyó labdarúgó-szakmai munka mindennapjaiba beleszólni. Mégis megteszi. Megteszi akkor, amikor kérdőre von egy kizárólag sportszakmai döntést, magyarázatot várva arra, miért bocsátották el Benczés Miklós vezetőedzőt és pályaedzőjét Vitelki Zoltánt.


Tisztelt Polgármester Úr! Higgye el, nekem, Jakab Péternek, mint Diósgyőr szurkolónak sokakhoz hasonlóan megvan a határozott véleményem arról, helyes-e elküldeni Benczés Miklóst és pályaedzőjét, vagy sem. Ezt, ha gondolja, a napos oldalon szívesen megosztom Önnel valamelyik meccs szünetében. De Jakab Péter, a politikus soha nem venné a bátorságot, hogy megkérdőjelezzen – főleg a sajtó nyilvánosságán keresztül – egy sportszakmai döntést. Erre ugyanis egyetlen egy választóm sem hatalmazott fel.


Önt sem. Ön mégis, a már sokadszor megtapasztalt arroganciával von kérdőre szakmai igazgatót, ügyvezetőt. Kérem, legközelebb ne tegye.  Foglalkozzon azzal, ami a feladata: vezesse, de legfőképp szolgálja ezt a várost, az eddigieknél sokkal kevesebb arroganciával és sokkal nagyobb alázattal. Mi, tősgyökeres miskolciak továbbra is várjuk Öntől a beígért új munkahelyeket, pr-ellenőrzések helyett a valódi közbiztonságot, az oktatás színvonalának legalább a megőrzését és még sorolhatnám. Amit viszont higgye el, senki nem vár el Öntől az az, hogy összeállítsa a Diósgyőr kezdőcsapatát.


Benczés Miklósnak és Vitelki Zoltánnak köszönöm azt, amit a csapatért és Miskolcért tettek, kívánom, hogy szakmai pályafutásuk a Diósgyőr nevéhez méltó módon folytatódjon!


Üdvözlettel,


Jakab Péter
önkormányzati képviselő

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások