Schmitt Pál D-209-es és Gyurcsány nyomdokain
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Schmitt Pál D-209-es és Gyurcsány nyomdokain
Schmitt Pál D-209-es és Gyurcsány nyomdokain PDF Nyomtat Email
2012 március 31., szombat 19:32

Az államfői tisztség becsületét és méltóságát tiporta sárba Schmitt Pál mai magyarázkodásával. A Jobbikot hidegzuhanyként érte a köztársasági elnök megátalkodottsága, hiszen az egyetlen erkölcsös és felelős döntés, a lemondás fel sem merült benne, de még a bűnbánat legapróbb jeleit sem lehetett tapasztalni nyilatkozatában.

Orbán Viktor miniszterelnök kiengedte Schmitt Pál szellemét a palackból, amellyel már láthatóan nem tud mit kezdeni. Az elnök hivatalban maradása egyértelműen Orbán Viktor szégyene. Schmitt Pálnak sportemberként joga van megvédeni saját, de nincs joga tönkretenni az ország becsületét.

Schmitt Pál ugyanazt az utat járja, mint Medgyessy Péter (D-209) és Gyurcsány Ferenc, akik hozzá hasonlóan ragaszkodtak hivatalukhoz az ügynökmúlt, illetve az őszödi hazugságbeszéd nyilvánosságra kerülése után. A Jobbik sajnálatosnak tartja azt is, hogy az izzadságszagú magyarázkodásra egy lakájinterjú keretében került sor.

A nemzeti ellenzék álláspontja egyértelmű: Schmitt Pálnak le kell mondania államfői tisztségéről, utódját pedig közvetlenül a népnek kell megválasztania! Ezen a választáson akár Schmitt Pál is indulhatna, amennyiben – ígéretéhez híven – tisztességesen elkészít és megvéd egy szakdolgozatot.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások