A pofátlan kommunikációs lenyúlásokat is kivizsgáltatja a Jobbik
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A pofátlan kommunikációs lenyúlásokat is kivizsgáltatja a Jobbik
A pofátlan kommunikációs lenyúlásokat is kivizsgáltatja a Jobbik PDF Nyomtat Email
2012 március 12., hétfő 10:53

A Jobbik a közpénzek lenyúlásának és indokolatlan pazarlásának tartja, hogy újabb százmilliókat fordít a kormány kommunikációs propagandára, tevékenységének önfényezésére. A helyzetet súlyosbítja, hogy legutóbb Németh Lászlóné miniszter volt főnöke, Patonai Péter cége nyerte a bruttó 800 millió forintos tendert, amellyel a Miniszterelnökség a kormányzati intézkedéseket próbálja népszerűsíteni, vagyis magyarázgatni.
A pofátlanság teteje, hogy a „versenyképes Magyarország”, a „jó és kulturált állam”, vagy a „működőképes egészségügy” elnevezésű hazugságok adagolására 800 milliót fordít az állam, miközben a magyar emberek egyre nagyobb hányada küzd a mindennapi megélhetéssel, kerül adósságcsapdába vagy a végrehajtók kegyetlen eljárása alá. Ismét családok tömegei veszíthetik el lakásaikat, nincsen közbiztonság és munkahelyteremtés, van viszont kormányzati propaganda, amely a fülkeforradalmi Orbán-kormány hatalomra kerülése óta ugyanúgy dübörög, mint elődjeinél, a Gyurcsány- és Bajnai-kabinetek alatt. A kormányzati sikerpropagandára költött sok milliárd forintból – demagógia nélkül kijelenthető – meg lehetne menteni a hamarosan teljesen leépülő vasúti mellékvonalakat vagy számos kórházi ágyat, illetve több felsőoktatási szak hallgatói keretszámának állami finanszírozását.

A mostani 800 milliós pályázat emellett sok helyen bűzlik. A Fidesz ellenzékben hangosan kifogásolta az ilyen tendereket, most viszont lassan túl is tesz a kommunikációs szerződésekkel az MSZP-n.

Kormányra kerülése után a Jobbik mindent megtesz ezen szerződések megsemmisítése és kivizsgálása érdekében, valamint megkezdi az elmúlt 22 év tényleges elszámoltatását.

Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások