A két Pinokkiót lenyelte a CET
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A két Pinokkiót lenyelte a CET
A két Pinokkiót lenyelte a CET PDF Nyomtat Email
2012 március 11., vasárnap 21:55

A Jobbik fővárosi frakciója értetlenül áll a CET körül kialakult és már régóta tartó huzavona előtt. Az számunkra is világos, hogy a főváros számára anno előnytelen szerződés köttetett, de ez nem meglepő, mert az előző ciklusokban az MSZP-SZDSZ-koalíció által vezetett város javarészt ilyen jellegű szerződéseket kötött.

Az épület 95 százalékban készen áll, sőt már egy éve át lehetett volna adni. Többször próbáltunk közvetíteni az ügy megoldása érdekében, hogy az épületet minél előbb élvezhesse a nagyközönség, és a csőd szélén álló alvállalkozókat kifizessék végre, de minden kísérletünk kudarcba fulladt. A két Pinokkió, a főváros és a beruházó nem tud egymással megegyezni, elnyelte őket a CET.

Ezek után felvetődött bennünk, hogy a városvezetés saját önös érdekeit előtérbe helyezve készakarva hátráltatja a projekt megvalósulását, ezzel újabb több száz milliós kárt okozva a fővárosnak, nem beszélve a tönk szélére jutott alvállalkozókról.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom fővárosi frakciója felszólítja a városvezetést, hogy a lehető legrövidebb időn belül tegyen lépéseket az ügy tényleges megoldására, önös érdekeiket pedig mellőzzék Budapest és az ország érdekében!

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások