Pitiáner figyelemelterelés
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 6. csütörtök

Ivett ünnepli névnapját.
Holnap Gizella napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Pitiáner figyelemelterelés
Pitiáner figyelemelterelés PDF Nyomtat Email
2012 március 01., csütörtök 23:17

A városháza szóvivője bejelentette, hogy dr. Csiszár Miklós miskolci jegyző feljelentése alapján nyomozást rendelt el a rendőrség a szocialista frakció tagjai által aláírt, s a február 23-i miskolci önkormányzati közgyűlésen előterjesztett sürgősségi indítvánnyal kapcsolatban.
A Miskolc Holdingban kiosztogatott jutalmak kivizsgálását indítványozó előterjesztésünk aláírói, az MSZP-frakció hat tagja és a magam nevében ezúton kijelentem, hogy a dokumentumon szereplő aláírások a sajátjaink. Bűncselekményről tehát szó sincs, hiszen ki az a hülye, aki a saját aláírását meghamisítja? Talán az, aki ilyesmit egyáltalán feltételez. Teljesen világos, hogy az egész pitiáner figyelemelterelést azért gerjesztette a jegyzővel összejátszó Fidesz, hogy ne kelljen számot adniuk a milliós jutalmak kifizetéséről.

Reméljük, hogy a bűncselekmény hiányát minél hamarabb megállapítja majd a rendőrség, s ennek megfelelően zárja le a nyomozást, azaz minden akadály elhárul az elől, hogy a városvezetés számára oly kínos javaslatunk végre napirendre kerüljön. A Fidesz tehát ne reménykedjen, így sem úszhatja meg a felelősségre vonást, ragaszkodunk hozzá, hogy a következő önkormányzati közgyűlésen számot adjanak arról, miként fordulhatott elő a Miskolc Holdingban elkövetett botrányos jutalomosztogatás.

Földesi Norbert, az MSZP miskolci önkormányzati frakcióvezetője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások