Időközi választás Miskolcon – a Jobbik bemutatta jelöltjét
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 12. szerda

Pongrác ünnepli névnapját.
Holnap Szervác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Időközi választás Miskolcon – a Jobbik bemutatta jelöltjét
Időközi választás Miskolcon – a Jobbik bemutatta jelöltjét PDF Nyomtat Email
2012 február 29., szerda 15:31

Miskolcon Giákné Bobály Judit fideszes önkormányzati képviselő halála miatt időközi választásokra kerül sor áprilisban, a település kettes számú választókörzetében,  Szirma és Martin-kertváros területén. A Jobbik sajtótájékoztatón mutatta be képviselő-jelöltjét, az 55 éves, háromgyermekes családapa, Körmöci Attila személyében.


A párt miskolci elnök-frakcióvezetője, Szegedi Márton szerint a szirmaiak és a martin-kertvárosiak áprilisban véleményt mondhatnak Miskolc Fidesz-KDNP-s vezetéséről, annak hitelfelvételre és megszorításokra épülő politikájáról. A frakcióvezető elmondta, a választókörzet lakói három alternatíva között dönthetnek: visszafordulnak a Miskolcot 32 milliárdos adósságcsapdába taszító sötét szocialista múltba, választhatják a Fidesz gombnyomogató, érdemi munkát nem végző mamelukjait, vagy letehetik voksukat a Jobbik által megtestesített valódi, szókimondó érdekképviselet mellett.


Ezt kínálja a választóknak a nemzeti radikális párt képviselő-jelöltje, Körmöci Attila, aki bemutatkozásában elmondta, 1992-ig kohómérnökként dolgozott az acélvárosban, jelenleg pedig egy autósiskolát vezet. A családi kötelékek mellett munkája is a városrészhez köti, így ismeri az ott élők problémáit. Ezzel együtt tisztában van a város katasztrofális anyagi helyzetével, így nem kíván felelőtlen ígéreteket tenni, azt azonban kijelentette, a lakosság problémáit megalkuvást nem tűrő módon fogja a városvezetés elé tárni. Ennek részeként lobbizni fog azért, hogy megszűnjön Martin-kertváros és Szirma alulfinanszírozottsága, s lehetőség legyen a lakók komfortérzetének javítására. A képviselő-jelölt tervei között megemlítette a közösségi terek fejlesztését, kerékpárút építését, a félbemaradt járdarekonstrukció folytatását, a terület forgalomáteresztő képességét növelő buszöblök kialakítását. Mindezek mellett nem maradhat el a közbiztonság javítása sem.  
A kampány kapcsán elmondta azt is, a pártok általában csak addig foglalkoznak az emberekkel, amíg tart a versengés a szavazatokért. Ő ellenben eddig is meghallgatta a lakosok problémáit, melyek megoldására a terület önkormányzati képviselőjeként végre jogosítványa is lehet. Ehhez kérte a lakosság támogatását.

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások