A Jobbik visszautasítja Stoiber gyalázkodását
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A Jobbik visszautasítja Stoiber gyalázkodását
A Jobbik visszautasítja Stoiber gyalázkodását PDF Nyomtat Email
2012 február 24., péntek 20:07

A Jobbik megütközéssel értesült Edmund Stoiber volt bajor tartományi kormányfő, CSU ex-elnök tegnapi nyilatkozatáról, miszerint „a magyar helyzetet annak tükrében kell megítélni, hogy a Jobbik szélsőjobboldali, nyíltan antiszemita, Európa- és demokráciaellenes pártként van jelen a parlamentben”, és „ennek a jelentős támogatottsággal rendelkező pártnak a visszaszorítása” jelenti az igazi kihívást.Stoiber kijelentéseit a Jobbik a leghatározottabban visszautasítja, és azt a magyar belpolitikába történő durva beavatkozásnak, közel egymillió magyar választópolgár megsértésének tekinti.

A Jobbik nem szélsőséges párt, programja kizárólag radikális válasz arra a mély morális, gazdasági, szociális, társadalmi és politikai válságra, amelybe a rendszerváltás politikai elitje taszította Magyarországot.

A Jobbik nem antiszemita párt, azonban a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartva felemeli a szavát minden olyan idegen törekvés ellen, amely Magyarországot a gyarmatosítás szándékával nyílt felvásárlással fenyegeti.

A Jobbik nem Európa-ellenes, kizárólag a birodalmi hatalmi technikát és eszközrendszert mind jobban elsajátító, központosító, az „Európai Egyesült Államok” létrehozásának útjára lépett Európai Uniót utasítja el.

Valójában pedig nem a Jobbik a demokrácia ellensége, hanem azok, akik annak üres és képmutató felemlegetésével, mi több, annak álcája alatt gyakorolják a pénz és a tőke diktatúráját.

A Jobbik sértőnek és méltánytalanul primitívnek tartja Edmund Stoiber kijelentését, amely korunk talán legmélyebb, minden területre kiterjedő válságát elszenvedő Európának és Magyarországnak is legnagyobb kihívásként a problémákat nevén nevező Jobbikot jelöli meg, nem pedig azt a korrupt és dilettáns hatalmi elitet, amely mind Európát, mind Magyarországot a szakadék szélére terelte.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások