Újabb fideszes plágiumügy – ezúttal közpénzből
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Újabb fideszes plágiumügy – ezúttal közpénzből
Újabb fideszes plágiumügy – ezúttal közpénzből PDF Nyomtat Email
2012 február 21., kedd 09:48

Budapest Erzsébetváros legutóbbi képviselőtestületi ülésén újabb fideszes képviselő keveredett plágiumügybe. Megyesi Mózes, a Fidesz képviselőcsoportjának tagja, a kerület ifjúságpolitikai tanácsnoka éves beszámolóját szinte teljes egészében az internetről ollózta össze.

Megyesi Mózest a Fidesz 2010 októberében, az önkormányzati választást követően választották meg a képviselőtestület ifjúságpolitikai tanácsnokának, azóta vette fel havonta az ezért a feladatért járó több tízezer forintos tiszteletdíj-kiegészítést. Az önkormányzat megválasztott tanácsnokaként évente számol be a képviselő testületnek az általa végzett munkáról. A legutóbbi testületi ülésen beterjesztett beszámolója azonban szóról szóra és bekezdésről bekezdésre megegyezik az Erzsébetvárosi Újság 2011-es számaiban megjelent írásokkal és az erzsebetvaros.hu, valamint a vattamanyzsolt.hu oldalakon található, a fiatalabb korosztályokkal kapcsolatba hozható cikkekkel.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom erzsébetvárosi önkormányzati képviselőjeként vérlázítónak tartom azt a pofátlanságot, hogy évi több százezer forintos illetményért cserébe valaki arra se vegye a fáradságot, hogy saját maga írja meg beszámolóját, ehelyett inkább ellopja mások szellemi termékét és azt a saját teljesítményeként terjeszti elő. Ezek után sejthető, hogy Megyesi ifjúságpolitikai tanácsnokként mennyit dolgozhatott ténylegesen a kerület fiatalságáért.

Erzsébetváros a magyar politikai élet állatorvosi lovaként nem engedheti meg magának, hogy jövőjéről egy olyan önkormányzati képviselő hozzon döntéseket, aki egyszer kuncogva szavaz meg drasztikus létszámleépítéseket, iskolabezárásokat, lakbéremeléseket, máskor pedig cinikus módon sajtószemlét akar saját munkájának beszámolójaként elfogadtatni.

Tettével nem csak a Jobbikot, hanem saját frakciótársait, sőt minden tisztességes erzsébetvárosi polgárt semmibe vett, így lépésével teljességgel hiteltelenné vált a választópolgárok előtt. Megyesi Mózes bukott ember, akinek vissza kell adnia önkormányzati képviselői mandátumát.

Stummer János, a Jobbik erzsébetvárosi képviselője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások