Zsiga Marcell politikusként megbukott, közmunkásként még bizonyíthat
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Zsiga Marcell politikusként megbukott, közmunkásként még bizonyíthat
Zsiga Marcell politikusként megbukott, közmunkásként még bizonyíthat PDF Nyomtat Email
2012 február 15., szerda 08:49

A Jobbik miskolci frakciója az alábbi közleménnyel reagál Zsiga Marcell botrányos kijelentésére:
A Jobbik miskolci frakciója megdöbbenve áll az előtt, hogy Zsiga Marcell, Miskolc alpolgármestere hétfői nyilatkozatában nem megcáfolta, hanem megerősítette Matolcsy György szavait, miszerint meg lehet élni havi 47 ezer forintból.


Akkor, amikor az életszínvonal Borsodban messze elmarad az országos átlagtól, akkor, amikor a munkanélküliség és a devizahitelek itt fojtogatják leginkább a lakosságot, akkor, amikor az elmúlt másfél hét alatt 28 honfitársunk fagyott halálra saját lakásában, óriási érzéketlenségről tesz tanúbizonyságot Zsiga Marcell kijelentése, amivel a Fidesz álláshalmozó politikusa egyértelművé tette, fogalma sincs, hogyan élnek a magyar emberek.

Persze hogyan is várhatnánk el efféle empátiát attól a politikustól, akinek országgyűlési képviselőként, alpolgármesterként, önkormányzati képviselőként és megannyi bizottság tagjaként havi közel kétmillió forint sem volt elég ahhoz, hogy a jogtalanul felvett dupla költségtérítés nélkül is ki tudjon gazdálkodni egy-egy hónapot.

Zsiga Marcell fényévnyi távolságra került a magyar hétköznapok valóságától, ezért méltatlanná vált arra, hogy bármilyen szinten is képviselje Magyarország polgárait. Ennek megfelelően a Jobbik most már nem arra kéri Zsiga Marcellt, hogy szüntesse meg álláshalmozását, hanem hogy vonuljon vissza a közélettől. Frakciónk ezt követően minden segítséget megad neki, hogy közmunkásként bebizonyíthassa, valóban meg lehet élni 47 ezer forintból.

Az üggyel kapcsolatban a Jobbik országgyűlési képviselője és miskolci frakciója csütörtökön sajtótájékoztatót tart a Jobbik Magyarországért Mozgalom miskolci irodájában (Széchenyi u. 52.), melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Jobbik miskolci frakciója

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások