A miskolciaknál Koltay nyert, a Fidesznél a kicsinyes politikai lobbi
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A miskolciaknál Koltay nyert, a Fidesznél a kicsinyes politikai lobbi
A miskolciaknál Koltay nyert, a Fidesznél a kicsinyes politikai lobbi PDF Nyomtat Email
2012 január 31., kedd 21:05

A Jobbik frakció a miskolci emberekkel és a szakmával együtt értetlenül áll a miskolci Fidesz vezetés kádári időket idéző politikai mentalitása előtt. Értetlenül állunk az előtt a döntés előtt, amellyel a Fidesz-KDNP kicsinyes politikai lobbi érdekek mögé száműzte a kultúraértő miskolciak és a legmagasabb szakmai fórumok véleményét akkor, amikor Koltay Gáborral szemben Kiss Csabát helyezte a Miskolci Nemzeti Színház élére. Ezzel a kormányzó koalíció átverte azt a többtízezer miskolci választót, akinek egy emberként dobbant meg a szíve attól a megtiszteltetéstől, melyben a művészóriás Koltay Gábor részesítette városunkat akkor, amikor beadta pályázatát.
Azok után, hogy a számos nemzeti témájú színdarab és filmalkotás rendezője mind az országos, mind a helyi szakmai fórumok támogatását elnyerte, a Jobbik miskolci frakcióját megdöbbentette az a városvezetői gyakorlat, amely nyílt, név szerinti szavazással kényszerítette saját megfélemlített frakcióját arra, hogy a végső döntésnél Kiss Csabát támogassák. Azt a Kiss Csabát, akinek pályázatát a város fideszes többségű szakbizottsága sem ítélte jobbnak Koltay Gáborénál.
Mindezek után a Jobbik miskolci frakciója arra kéri a színház új vezetését, hogy a jövőben a személyes ellenségeskedést félretéve működjön együtt Koltay Gáborral azért, hogy a miskolci színjátszás valóban kiérdemelje a „nemzeti” jelzőt.
Ebben a reményben kívánunk Kiss Csabának sikeres munkát, a miskolci Fidesz-KDNP-nek pedig az eddigieknél sokkal gerincesebb városvezetést.
Jobbik Miskolci Frakció

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások