A Fidesz kommunista módszereket alkalmaz a szabadság ünnepén
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A Fidesz kommunista módszereket alkalmaz a szabadság ünnepén
A Fidesz kommunista módszereket alkalmaz a szabadság ünnepén PDF Nyomtat Email
2012 január 19., csütörtök 20:18

A kormány retteg az emberek véleménynyilvánításától, ezért félelmében igyekszik évekre előre lefoglalni azokat a budapesti helyszíneket is, ahol hagyományosan ellenzéki pártok és civil szervezetek demonstrálnak. Szánalmas az a fideszes eljárás, hogy látszólag demokratikus eszközökkel igyekszik csorbítani a demokrácia egyik alapelemét, a gyülekezés jogát, és cinikus módon mindezt a magyar szabadság egyik legszebb ünnepe, március 15. kapcsán teszi.

Kizárólag a félelem indokolja, hogy a Fidesz – a közigazgatási minisztériumon és a fővárosi önkormányzaton keresztül – Budapest egész belvárosát kisajátítsa magának és a megszokott állami megemlékezések helyszínein kívül további jelentős közterületeket is lefoglaljon. Példátlan módon azonban még ez sem elég a kormánynak, mert a helyszínek kisajátítását 2013-ra és 2014-re is szeretnék kiterjeszteni.

Mi a következő lépés!? Kötelezővé teszik minden magyar állampolgárnak a felvonulást nemzeti ünnepeinken „éljen Orbán, éljen a kormány” táblákkal!? Szégyen, hogy 2012. március 15-e kapcsán a Fidesz a legsötétebb kommunista diktatúra módszereit alkalmazza, amelyeket még a Demszky-Gyurcsány-Bajnai trió sem engedett meg magának.

A Jobbik nem mond le a gyülekezés, a szólás és a véleménynyilvánítás szabadságáról, ezért ha kormánypárt a teljes fővárost lefoglalja, a nemzeti ellenzék akkor is megtartja hagyományos budapesti nagygyűléseit minden nemzeti ünnepen! Egy biztos: a Jobbikot nem lehet megfélemlíteni, ott leszünk az utcákon!

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások