A gyarmati lét az elmúlt huszonkét év eredménye
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A gyarmati lét az elmúlt huszonkét év eredménye
A gyarmati lét az elmúlt huszonkét év eredménye PDF Nyomtat Email
2012 január 17., kedd 22:41

Aki ismeri a gyarmatosító birodalmak természetét, nem lepődhet meg azon, hogy a hónapok óta fenyegetőző Európai Bizottság ma délután úgy döntött, Magyarország ellen három törvény ügyében is kötelezettségszegési eljárást indít. A Jobbik meglátása szerint Brüsszel lépése tökéletesen illeszkedik abba a stratégiába, amit a Nyugat több mint két évtizede folytat Magyarország szuverenitásának teljes felszámolása érdekében, hazánk gyarmatosításának kiteljesítéséért. A brüsszeli ultimátum azt jelzi, hogy a gyarmatosításnak az utolsó fázisához érkeztünk, ahol már hazánk önálló törvényalkotási jogát is megtagadják.

Igaza van azoknak, akik azt mondják, Brüsszel nem Moszkva. Annál sokkal rosszabb, hiszen amíg Moszkva egy nyíltan és bevallottan elnyomásra, valamint katonai megszállásra épülő rendszert működtetett, addig Brüsszel álcázva, a „demokrácia” és a „szabad világ közös értékeinek” hazug jelszavai mögött hajtja végre gyarmatosító politikáját.

Hazánk tragédiája, hogy az elmúlt két évtizedben a Magyarországot kormányzó jobb- és baloldali kormányok – köztük az Orbán-kormány is – egymásra rálicitálva terelgették hazánkat a gyarmatosítók karjába feláldozva a teljes nemzeti szuverenitásunkat. Tekintettel arra, hogy a magyar politikai elit, köztük maga Orbán Viktor miniszterelnök is alkalmatlannak bizonyult a nemzeti érdekeink hatékony képviseletére az Európai Unióban, a Jobbik továbbra is az EU-ból való mielőbbi kilépést sürgeti és ügydöntő népszavazást kezdeményez.

Gyöngyösi Márton frakcióvezető-helyettes

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások