Lehet Más a Pofátlanság: heti egy napot dolgozna az LMP képviselője
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 12. szerda

Pongrác ünnepli névnapját.
Holnap Szervác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Lehet Más a Pofátlanság: heti egy napot dolgozna az LMP képviselője
Lehet Más a Pofátlanság: heti egy napot dolgozna az LMP képviselője PDF Nyomtat Email
2012 január 13., péntek 20:18

A Jobbik pofátlanságnak tartja, hogy Scheiring Gábor LMP-s képviselő egy pártjából kiszivárgott belső körlevélben még kérkedik is azzal, hogy az általa tervezett heti egy nap parlamenti munka mellett sem kíván lemondani mandátumáról, fizetése "ennek megfelelő részét", négyötödét pedig pártjának ajánlja fel - ahelyett, hogy fel sem venné az adófizetők pénzét az el nem végzett munkáért. A politikusi álláshalmozás sajnos megszokottá tette, hogy az Országgyűlésben a hétfő esti szavazások után a hét hátralévő részében alig vannak képviselők, hiszen egyedül a Jobbikban tiltott több politikai állás egyidejű betöltése. De eddig senki sem kérkedett a munkakerülést jelentő heti egy napi feladatellátással.

Az LMP-frakciót legutóbb elhagyni szándékozó Kaufer Virág is csak azt bizonyította, hogy Lehet Más a Pulóver, amikor plenáris ülésen kötögetett; miként nyilván Scheiring Gábor is azért nem vett részt tavaly március óta az Országgyűlés gazdasági bizottságának egyetlen ülésén sem, mert úgy gondolta, ettől lesz más a politika. A bizottsági pótdíjról való lemondás sem jutott eszébe persze, ami a magunkfajták esetében természetes.

Ha kiszivárgott kijelentéseinek megfelelően mindössze heti egy napot fog dolgozni, és bevallása szerint azt sem őszinte hittel, egy általa kaotikusnak, hisztisnek és amatőrnek titulált párt soraiban, ahol nem tud mit kezdeni "a bázisdemokráciának hazudott informális alkuk politikájával", akkor nincs keresnivalója az Országgyűlésben, ezért a Jobbik arra szólítja fel, hogy adja vissza mandátumát.

A Jobbik frakciójában ezzel szemben többen vagyunk olyanok, akik szüneteltetjük doktori tanulmányainkat képviselői munkánk tisztességes ellátása érdekében. Ha a Soros-egyetem korábbi hallgatója mindenáron cambridge-i doktorira vágyik, akkor vagy a tisztességes utat választva lemond mandátumáról, vagy Schmitt Pálhoz fordulhat tanácsért, hogyan lehet különösebb időráfordítás nélkül - ha nem is olcsón, de gyorsan - tudományos fokozatot szerezni.

Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások