A Jobbik javaslatainak megfontolásával működőképessé válna a BKV
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A Jobbik javaslatainak megfontolásával működőképessé válna a BKV
A Jobbik javaslatainak megfontolásával működőképessé válna a BKV PDF Nyomtat Email
2012 január 13., péntek 19:25

A BKV Budapest és Magyarország patkószöge. A BKV-nak működnie kell, rendbe kell hozni működésének feltételeit, gazdálkodását, és 21 év után végre biztonságos járműveknek kell közlekedniük a fővárosban. Álságos az a politikai szemlélet, mely szerint a felhalmozódott és kialakult helyzettel az örököst – ténylegesen 10 ezer dolgozó ember munkahelyét – fenyegetik.

A Jobbik fővárosi frakciója szerint van mód és lehetőség a vállalat rendbetételére, aminek első lépéseként a közösségi közlekedést sújtó 27 százalékos ÁFA mértékét 5 százalékra, a jövedéki adót pedig a lehető a legalacsonyabb szintre kell csökkenteni.

A Jobbik ellenzéki pártként felelős, konstruktív javaslataival minden érintett és érdekelt féllel egyeztetni kíván a helyzet megoldása érdekében. Érvekkel és számításokkal alátámasztott javaslatainkkal a vállalat belátható időn belül nem csak rendbe tehető, de a korszerű igényeknek is meg fog felelni, a járműpark megújíthatóvá válik, így közvetlenül fog hozzájárulni a város levegőjének megtisztulásához.

A Jobbik fel kívánja számolni az uralkodó büntetésszemléletet, valódi lehetőséget kínál a közlekedőknek, elveti mindennemű díj bevezetésének szükségességét, így a dugódíjként megfogalmazott ötleteléseket is.

Ennek megfelelően eltökéltek vagyunk a Jobbik által korábban kidolgozott és benyújtott koncepció mellett, amely a digitális utazási kártya mielőbbi bevezetését szorgalmazza. A koncepció szerint az utazási kártya minden szereplő számára, így az utazásokat igénybevevők részére is költségmegtakarítást eredményez.

Szabó György, a Jobbik fővárosi képviselője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások