A Fidesz miatt kerültünk bajba,
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 6. csütörtök

Ivett ünnepli névnapját.
Holnap Gizella napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A Fidesz miatt kerültünk bajba,
A Fidesz miatt kerültünk bajba, PDF Nyomtat Email
2012 január 06., péntek 21:20

de ők szokás szerint másra mutogatnak!

A jobboldali városvezetésekkel ellentétben a szocialista városvezetés nem működési költségekre költötte el az általa felvett hitelállományt, hanem fejlesztésekre. 8 év alatt 20 milliárd forint önerő ellenében 120 milliárd forintnyi fejlesztést hajtottunk végre Miskolcon, a város vonzóbbá, lakhatóbbá tétele érdekében.

A teljesség igénye nélkül: a Szinva terasz, a Hősök tere, a Művészetek Háza, a dr. Kemény Dénes Sportuszoda, a Jégcsarnok megépítése, a villamosprojekt elindítása, a DVTK-stadion és a városi sportcsarnok rekonstrukciója, a városháza modernizálásának és bővítésének elkezdése, ipari parkok létrehozása, a belváros rekonstrukciója, elkerülő utak fejlesztése, építése (autópálya, Bosch-út), a Barlangfürdő bővítése, a panelrekonstrukciós program, a miskolci városi kórház fejlesztései.

A város adósságállománya az Orbán-kormány hatalomra jutásáig kezelhető volt. A fideszes kétharmad azonban jelentős forrásokat vont ki az önkormányzati szektorból, ráadásul katasztrofális gazdaságpolitikája (ha ezt az ámokfutást annak lehet nevezni) következtében a forint árfolyama sohasem látott mélységekbe zuhant. Ma ott tartunk, hogy a kormányváltáskor még 260 forintos euróért 320 forintot, a 190 forintos svájci frankért pedig 260 forintot kell fizetnünk.

Ennek issza meg a levét most az egész ország, köztük Miskolc is. A Fidesz viszont hazug módon most is másra mutogat, el akarja hitetni az emberekkel, hogy nem azok a felelősök a bajokért, akik immár másfél éve kormányoznak.

Hazugságaikra viszont ma már egyre kevesebben vevők.

Káli Sándor országgyűlési képviselő,
az MSZP miskolci elnöke


 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások