Karácsonyi ajándékgyűjtést indít a miskolci Jobbik
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Karácsonyi ajándékgyűjtést indít a miskolci Jobbik
Karácsonyi ajándékgyűjtést indít a miskolci Jobbik PDF Nyomtat Email
2011 december 19., hétfő 01:05

„Az idei év történései alapján kijelenthető, hogy Miskolc a rendszerváltás óta az egyik legnehezebb évén lesz túl hamarosan, s mint tudjuk a jövő év célja sem más, mint – ahogy Orbán Viktor fogalmazott – a túlélés.” - hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amit Szegedi Márton a Jobbik miskolci elnök-frakcióvezetője és Molnár Andrea, a Jobbik miskolci ifjúsági tagozatának vezetője tartott a borsodi megyeszékhelyen.


Szegedi elmondta, az országban tomboló szociális válság Miskolcon, mint hátrányos helyzetű településen fokozottan jelentkezik. Sokan csak a téli kilakoltatási moratóriumnak köszönhetik, hogy nem az utcán kell tölteniük a Karácsonyt, a tavasz azonban újabb emberi tragédiákat vetít előre. A frakcióvezető szerint kérdéses az is, hogy a városvezető Fidesz-KDNP által megszavazott jelentős díjemelések után, „a közüzemi számlák tengerében” hogyan vészelik át az előttünk álló évet a miskolciak. Ezekben az időkben különösen fontos az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került honfitársaink iránt érzett szolidaritás. - hangsúlyozta a politikus hozzátéve, a Jobbik keresztény pártként nem csak szavakban, hanem tettekben is megéli a Karácsonyt. „Ezért állítunk országszerte kettős kereszteket, ezért segítünk a falvak magára hagyott lakosságán, s ezért indítunk karácsonyi ajándékgyűjtést is.” „Hisszük és valljuk, hogy minden magyar felelős minden magyarért.”

Molnár Andrea, Miskolc MJV Egészségügyi és Szociális Bizottságának tagja arról beszélt, hogy bár Karácsony közeledtével mindenki ajándékozási lázban ég, nem túlzás azt állítani, idén is rengeteg magyar család számára fog nehézséget okozni, mi kerüljön a fa alá.
Éppen ezért a Jobbik Miskolci Ifjúsági Tagozata a Jobbik Miskolci Alapszervezetével közösen karácsonyi ajándékgyűjtési akciót indít, hogy „meghittebbé tehessük elsősorban a gyermekek karácsonyát.” - jelentette be a helyi IT elnökasszonya, aki a miskolci és a bőcsi ifjúsági tagozat tagjaival a mai napon a város különböző pontjain kedveskedett apró ajándékokkal a gyerekeknek.

A Jobbik várja a rászoruló magyar gyermekeknek szánt karácsonyi ajándékokat, legyenek azok játékok, könyvek vagy egyéb meglepetések, melyeket a felajánlók december 23-ig juttathatnak el a miskolci Jobbik irodába (Miskolc, Széchenyi u. 52., hétfő-szerda-péntek:10.00-17.00).


Miskolci Jobbik


 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások