Elszámoltatás és rendszerváltás: a Jobbik magára maradt
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Elszámoltatás és rendszerváltás: a Jobbik magára maradt
Elszámoltatás és rendszerváltás: a Jobbik magára maradt PDF Nyomtat Email
2011 november 27., vasárnap 00:08

A Jobbikon kívül az Országgyűlés összes frakciója leszavazta az a módosító indítványomat, amely a volt pártállami vezetőket, munkásőröket, ÁVH-sokat, kommunista rendőri vezetőket és III/III-as ügynököket kizárta volna a polgárőrök köréből. A módosító javaslat leszavazása pedig ismét megmutatja, hogy a „forradalmi” kormánypárt inkább a kommunista diktatúrák volt vezetőit, haszonszerzőit választja a nemzeti gondolkodású polgárőrök önzetlen munkája helyett. Az új polgárőrtörvénnyel a Fidesznek az a célja, hogy teljeskörű irányítást szerezzen a polgárőr szervezetek felett, s törvényi erővel zárja ki e tevékenységből a hazájukért és a magyar családokért ingyen és bérmentve dolgozó Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet. A törvény azt is lehetővé teszi, hogy csak az Orbán-kormánynak kedvező polgárőr szervezetek jöhessenek létre, amelyeket később a Fidesz folyamatosan ellenőrizhet.

Amennyiben az Országgyűlés többsége elfogadta volna a jobbikos javaslatot, úgy le kellene váltani az Országos Polgárőr Szövetség elnöki tisztségéből azt a Túrós Andrást, aki az úgynevezett rendszerváltás előtti szocialista diktatúrában országos rendőri vezetőként üldözte a változásokért kiállókat.

Ismét bebizonyosodott: jelenleg egyedül a nemzeti radikális Jobbik küzd azért, hogy felszámolja az állampárti rendszer hagyatékát, s megkezdődjön a valódi elszámoltatás és rendszerváltás.

Németh Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások