dr. Zsiga Marcell közleménye
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. június 16. szerda

Jusztin ünnepli névnapját.
Holnap Laura napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva dr. Zsiga Marcell közleménye
dr. Zsiga Marcell közleménye PDF Nyomtat Email
2011 november 25., péntek 20:41

dr. Zsiga Marcell, Miskolc alpolgármestere az alábbi közérdekű közlemény szó szerinti közlését kéri válaszul Varga László MSZP-képviselő által elmondottakra:

Közlemény

Szomorúan vettem tudomásul, hogy Varga László is beállt a demagóg MSZP-s képviselők táborába, akik az MSZP kettészakadásának árnyékában kétségbeesett sajtónyilatkozatokat tesznek.
Varga László sem erkölcsi, sem politikai alapon nem kérhet semmit számon a jelenlegi sportpolitikán, hiszen nekik egyáltalán nem is volt ilyen.
Varga László elfelejti, hogy akkor, amikor 2010-ben, a 100 esztendős jubileumi évben, diósgyőri sálba bújt a bukósisakos MSZP-s polgármester, hagyták kiesni a DVTK-t az első osztályból. Gyökeres változást követően - a DVTK a megújult sportpolitikának és egy széleskörű összefogásnak köszönhetően - 2011-re visszajutott az NB I-be, napjainkban pedig a csapat a diósgyőri aranycsapat korszakát idézi, s küzd a nemzetközi kupaszereplés lehetőségért, valamint a játék és a szórakoztatás öröméért.
Varga László talán szándékosan elfelejti, hogy jelen pillanatban is munkálatok zajlanak a diósgyőri stadion környékén, az önkormányzat közreműködésével több új edzőpálya is épül 305 millió forintból, ezzel is fejlesztve a diósgyőri labdarúgást és az utánpótlást.
Varga László talán elfelejti, hogy az MSZP-s korszak alatt tönkretett miskolci kosárlabdasportot is újjáélesztettük.
Varga László azt is elfelejti, hogy a városvezetés megteremti egy tradicionális magyar sportág, a vízilabda kibontakozásának lehetőségét.
Varga László talán szándékosan elfelejti, hogy az Orbán-kormány kedvező döntése szerint a társasági adóból több, mint 500 millió forinthoz juthat a miskolci labdarúgás, jégkorong, kosárlabda, kézilabda és vízilabda.

Mi valóban a miskolci sportért dolgozunk, felelős, megtervezett stratégia mentén.

dr. Zsiga Marcell országgyűlési képviselő
Miskolc Megyei Jogú Város alpolgármestere

blog comments powered by Disqus
 

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások