A jobbikosok helyett a kommunista vezetőket kellene törvénnyel kitiltani az Országgyűlésből
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 13. csütörtök

Szervác ünnepli névnapját.
Holnap Bonifác napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A jobbikosok helyett a kommunista vezetőket kellene törvénnyel kitiltani az Országgyűlésből
A jobbikosok helyett a kommunista vezetőket kellene törvénnyel kitiltani az Országgyűlésből PDF Nyomtat Email
2011 november 06., vasárnap 20:56

Törvénnyel tiltaná ki a jobbikosokat az Országgyűlésből a kormányoldal – derül ki Rubovszky György, a mentelmi bizottság elnökének nyilatkozatából, aki szerint „tenni kell valamit az elmúlt másfél évben elharapódzó, a törvényhozás méltóságát sértő megnyilvánulásokkal szemben”. A készülő törvényjavaslat szerint „ideiglenesen kitiltják az Országgyűlésből a botrányosan viselkedő képviselőt”. Azonban vélhetően megint nem azt fogják botrányosnak minősíteni, ha az MSZP-sek pl. izraeli kitűzővel jelennek meg az elvileg magyar Országgyűlésben, vagy hogy az LMP-sek gyakran tornacipőben és farmerban, illetve otthonkában járnak be a nemzet templomába. Nem azt minősítik majd a törvényhozás méltóságát sértőnek, ha az „üléshalmozó” fideszesek biodíszletként csapják be a tévénézőket (mindig az éppen felszólaló köré ülve, hogy leplezzék az álláshalmozó kétharmad kilenctizedes távolmaradását a vitákról), hanem azt, ha a jobbikosok ezeket szóvá teszik (akár pl. szimbolikusan karikás ostort ajándékozva a levezetőnek a valójában méltatlan zsibvásár felszámolása érdekében), vagy ha valamilyen látványos akcióval próbálja a média elhallgatását megtörni a nemzeti ellenzék.

A Jobbik a napokban ismét benyújtja többször leszavazott, rendszerváltó javaslatát: ki kell zárni a közéletből, aki tevékeny szerepet vállalt a korábbi szocialista államélet irányításában, aki az állampárt vezető tisztségviselőjeként vagy fegyveres szervezet vezetőjeként közreműködött a magyar nép elnyomásában, a kommunista diktatúra fenntartásában. A „fülkeforradalmároknak” dönteniük kell: az egykori cenzor Lendvai Ildikót, az MSZMP KB-tag Kovács Lászlót, a KISZ KB egyik tanácselnökét, Gyurcsány Ferencet és hasonszőrű társait vagy inkább a jobbikosokat tiltanák ki az Országgyűlésből?

Novák Előd, a Jobbik alelnöke

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások