Barangoló
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló
Barangoló
Egymilliót ér a legjobb recept, újra otthoni sörfőzőknek hirdet versenyt a Soproni PDF Nyomtat Email
2019 október 08., kedd 20:50

Indul a II. Soproni Sörverseny, idén egy különleges sörfajtával, hop lagerrel diadalmaskodhat a legjobb otthoni sörfőző. A verseny győztese egymillió forinttal lehet gazdagabb, 2020-ban pedig a boltok polcain láthatja viszont alkotását. A tavalyi győztes, Stubna Ágoston receptje alapján készült Soproni Óvatos Duhaj Porter a második verseny kihirdetésével egyidőben kerül a hipermarketek polcaira.

Bővebben...
 
A putnoki Polgármester válasza PDF Nyomtat Email
2019 október 04., péntek 20:21

Tájékoztatás

Putnok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2019. szeptember hó 30. napján tartott Képviselő-testületi ülésén állást foglalt egy sajnálatos esetben, amely nemcsak a városért tevékenykedő köztisztviselőket, hanem magát a város hírnevét is hátrányosan érinti.

Bővebben...
 
Milliós támogatás a szikszói görög katolikus közösségnek PDF Nyomtat Email
2019 május 29., szerda 09:59

Nemzetiségi  gasztro-fesztivált – Ruszin pince napot  rendezett  az elmúlt hétvégén a szikszói pincesoron a szikszói  ruszin kisebbségi önkormányzat.  A közösségépítő  rendezvényen- amely a Szikszó30 programsorozat része volt-  Szikszó polgármestere Füzesséri József bejelentette :  22 milliós beruházással, parkoló építéssel segíti az önkormányzat a szikszói görög katolikus közösséget . A polgármesteri alapjából pedig  1 millió forinttal támogatja a templom belső fejlesztését.

Bővebben...
 
Templomi hangverseny a Szikszó30 programjában PDF Nyomtat Email
2019 május 09., csütörtök 15:23

Vincze Lilla és kamara együttese adott koncertet Szikszón a református templomban a Szikszó30 programsorozat részeként  ez elmúlt hétvégén. A rendezvényen fellépett Kovács Gábor operaénekes is.

Bővebben...
 
Majális és főzőverseny Szikszón PDF Nyomtat Email
2019 május 01., szerda 18:37

Még az időjárás is kegyes volt a szikszói majálissal  és főzőversennyel, hogy csupán csak a szeles idő okozott némi aggodalmat, de a helyi uszoda udvarára kilátogató több száz ember hangulatán ez mit sem látszott.  A színpadon könnyűzenei együttesek adták egymásnak a helyet, a sátraknál pedig 27 csapat szorgoskodott azon, hogy a legjobbat főzzék meg aznap.

Bővebben...
 
I. Gömöri Állásbörze Putnokon! PDF Nyomtat Email
2019 április 29., hétfő 16:47
Május 3-án kerül megszervezésre az első Gömöri Állásbörze, Putnokon a Városi Sportcsarnokban. melyen részt vesz Bodó Sándor, foglalkoztatásért felelős államtitkár.
Bővebben...
 
Születésnapi Szikszó Jegy PDF Nyomtat Email
2019 április 04., csütörtök 12:19

Az országban egyedül álló módon segíti a 62. évet betöltött időseket Szikszó Önkormányzata.  Minden állandó szikszói lakhellyel rendelkező-  2018  december 31-éig az  említett életkort   betöltött személy  40  ezer forint értékű Szikszó Jegyet kap, két részletben, tavasszal és ősszel. A program már több éves múltra tekint vissza.

Bővebben...
 
Megérkezett Szikszóra a tűzpiros fődij PDF Nyomtat Email
2019 április 03., szerda 12:55

Megérkezett Szikszóra az a tűzpiros BMW Mini, ami a Szikszó30 születésnapi programsorozat fődíja lesz.  Az autót a hétvégi Angel Station születésnapján mutatta be Tóth Eszter Anna, a HELL ENERGY Magyarország Kft. PR igazgatója és Füzesséri József Szikszó polgármestere.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások