Miskolci diszkók befogadóképessége
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Miskolci diszkók befogadóképessége
Miskolci diszkók befogadóképessége PDF Nyomtat Email
2011 január 30., vasárnap 00:14

Elengedjem a gyermekemet szórakozni? Melyik zenés szórakozóhelyen érezhetem biztonságban? - fogalmazódnak meg a kérdések a szülőkben. Arra a kérdésre, hogy mely szórakozóhely (tűz)biztonsága nyújt teljes körű védelmet a közelmúlt tragédiáinak elkerülésére, szinte lehetetlen felelősen válaszolni. Lehet teljes körűen megfelelni az aktuális létesítési előírásoknak, ha a használati előírásokat csak részben tartja be az üzemeltető. Teljes felelősséggel tehet meg mindent az üzemeltető, tarthatja be az üzemeltetés összes előírását, ha a vendégek vészhelyzetben, vagy azok kialakulása előtt nem hozzák a jogszabályalkotók által elvárt viselkedési minimumot.

Tűzoltóságunk (is) kiemelten kezelte, kezeli a zenés szórakozóhelyek tűzbiztonságát, évek óta éjszakai ellenőrzések sokaságán (is) ellenőriztük az üzemeltetési feltételeket. Akkor is, és most is az ilyen rendezvények legnagyobb veszélyét abban látjuk, ha a számítással igazolhatónál több ember tartózkodik az adott létesítményben. Éppen ezért szeretnénk, hogy - ha akarja - mindenki megismerhesse azt, hogy a kiszemelt vendéglátóhelyen milyen létszám mellett szórakozhat biztonságban, és ha úgy ítéli meg, hogy többen tartózkodnak ott, ennek tudatában dönthessen a bennmaradásról.

Jelenleg a működési engedélyekben is szereplő befogadó képességet nem tartalmazza egyetlen egy, mindenki által hozzáférhető nyilvántartás sem.

Honlapunk felajánlotta, felajánlja a miskolci üzemeltetőknek azt a lehetőséget  hogy hozzájárulásuk esetén - a tűzoltóság által is felülvizsgált befogadó képességet - közzétesszük. Hozzájárulásukkal íme az első, de folyamatosan bővülő lista:

* East Side Beach & Arena, Miskolc-Tapolca, Fagyöngy u. 3.  823 fő
* Hypnose Club & Lounge Kávéház (fsz+pince), Miskolc, Hunyadi u. 500 fő
* E/2 Klub Miskolc, Egyetemváros 276 fő
* Rockwel Klub-Miller Club Miskolc, Egyetemváros összesen 858 fő
* Tracy Cafe (földszint), Miskolc, Besenyői u. 400 fő
Forrás: langlovagok.hu

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások