Zöld Nyíl- következő lépések
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Zöld Nyíl- következő lépések
Zöld Nyíl- következő lépések PDF Nyomtat Email
2010 október 01., péntek 21:48

A villamos pálya rekonstrukció következő lépéseként 2010. október 4-től lezárják az Üteg utcát. Ezért a 21, 21A jelzésű autóbuszok a József Attila utca – Szondi György utca terelőútvonalon közlekednek.

A 21, 21A-s járatok az Újgyőri főtér irányába a Szondi György utcán található (a volt 101 B-s járat) ideiglenes megállóhelyről indulnak, majd a Baross Gábor utcán található 1-es autóbusz Tiszai pályaudvar irányába lévő Üteg u. megállóhelyén állnak meg. A Selyemréttől változatlanul közlekednek. A járatok a Szondi György u. irányába, az Üteg u. megálló helyett, a 7-es autóbusz Baross Gábor u megállóhelyén, majd az Üteg utca- Szondi György utca kereszteződése előtt kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg.

Felhívjuk figyelmüket, hogy 2010. október 8-tól megkezdődnek az áram alá helyezési munkálatok is, ez a Tüzér utca Thököly utca közötti pályaszakaszt és az MVK Zrt. központi telephelyét, valamint a bekötő vágány szakaszokat érinti. Az áram alá helyezés a 600 Volt-os egyenáramú részeket (földkábel, légkábel, felsővezeték, nyomvonalon lévő kapcsolószekrények) fogalja magába. Ezen áram alá helyezendő részek érintése életveszélyes, megközelítésük tilos.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások