Zöld Nyíl: Ismét hétvégi vágányzár
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 10. hétfő

Ármin ünnepli névnapját.
Holnap Ferenc napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Zöld Nyíl: Ismét hétvégi vágányzár
Zöld Nyíl: Ismét hétvégi vágányzár PDF Nyomtat Email
2012 március 08., csütörtök 22:23

Az MVK Zrt. Projekt Igazgatósága tájékoztatja az utazóközönséget, hogy március 10-11-én, szombaton és vasárnap ismét vágányzár lesz a projekt építési munkálatai miatt az Újgyőri piac és Felső-Majláth között.
Március 10-én, szombaton az 1-es villamosok csak a hajnali órákban közlekednek, az utolsó 1-es járat 4.30-kor indul a Tiszai pályaudvarról. Ezt követően csak a 2-es villamosok közlekednek a Tiszai pályaudvar és a Vasgyár között. Március 11-én vasárnap csak a 2-es villamosok közlekednek.

Az Újgyőri főtérről villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat Felső-Majláthig, csatlakozást biztosítva a 2-es villamosokhoz. A villamospótló autóbuszokra az Újgyőri főtér autóbusz állomáson a 6-os autóbusz megállójában lehet felszállni. Utasaink kérésére a villamospótló autóbuszok megállnak az Újgyőri főtér autóbuszmegállóban is a Vasas Művelődési Ház előtt. Diósgyőr vr. és Felső-Majláth között az autóbuszok a közúton közlekednek, a Bölcs u., Alsó-Majláth (Köln u.) villamos megállók helyett az Alsó-Majláth autóbusz megállóban állnak meg. Felső-Majláth végállomáson az 1-es autóbusz Majális park irányú megállóhelyén történik a le-, és felszállás.

A vágányzár idejére vonatkozó villamos és villamospótló menetrendek a csatolt dokumentumban tekinthetők meg.

A villamosbérletek érvényesek a villamospótló autóbuszokon, és aki menetjeggyel utazik, annak a villamospótló autóbuszon a menetjegy másik- nem számozott- végét kell érvényesíteni.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások