Miskolc, Patak utca: kezdődik a mélygarázs építése
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 12. szerda

Pongrác ünnepli névnapját.
Holnap Szervác napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Miskolc, Patak utca: kezdődik a mélygarázs építése
Miskolc, Patak utca: kezdődik a mélygarázs építése PDF Nyomtat Email
2012 március 08., csütörtök 21:25

A munkaterület átadásával 2012. március 13-án megkezdődik a Patak utcai mélygarázs beruházás előkészítése. A közműkiváltási és építési munkálatok kezdetétől a megszokotthoz képest jelentősen megváltozik a környező utcákban a forgalmi rend, amely az építkezés szeptemberre várható befejezéséig érvényben marad.

Alapvető változás, hogy 2012. március 19., hétfő reggel 8 órától gépjárművel megszűnik az átmenő forgalom a Patak utcában. A gyalogos közlekedést nem korlátozzák. A Megyeháza melletti parkoló a Palóczy utca felől, a Rozmaring társasház előtti szakaszon keresztül közelíthető meg. A Patak utcába a Kossuth utca felől sem lehet behajtani, a szakaszt csak az ott álló társasház lakói használhatják.

Ugyancsak fontos változás, hogy március 19-től kétirányú lesz a forgalom a Kossuth utcában, így megszűnik az út melletti parkolási lehetőség. Az út a Kossuth utca és a Patak utca kereszteződésétől a Pátria köz felé zsákutca lesz. A Pátria mögötti parkoló továbbra is üzemel majd, onnan kihajtani azonban csak a Kossuth utca felé lehet.

A mélygarázs építése, illetve a fölötte lévő zöldterület rendezése, a Patak utcai sétány kiépítése a tervek szerint szeptemberre fejeződik be. A munkálatok során felmerülő kényelmetlenségekért a környéken lakók és a közlekedők türelmét és megértését kérjük.


 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások