Megkapják a bérkompenzációt a MISEK Kft. dolgozó!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2021. május 12. szerda

Pongrác ünnepli névnapját.
Holnap Szervác napja lesz.
Főoldal Hírek B.A.Z. megyei hírek Megkapják a bérkompenzációt a MISEK Kft. dolgozó!
Megkapják a bérkompenzációt a MISEK Kft. dolgozó! PDF Nyomtat Email
2011 július 29., péntek 05:51

Kriza Ákos Miskolc polgármestere már a júniusi közgyűlésen bejelentette: a MISEK Kft. új menedzsmentje azon dolgozik, hogy a munkavállalók megkapják a bérkompenzációt.

A polgármester azt is elmondta az akkori közgyűlésen: az új menedzsment munkájának elkezdéséig, havonta 50 millió forinttal nőtt a MISEK Kft. adósságállománya annak ellenére, hogy a Semmelweis kórház több szakértő-garnitúrát cserélt 2006 óta a szocialista városvezetés jóvoltából. Mára ott tartunk - amit a polgármester szintén elmondott az előző közgyűlésen, és a Semmelweis-Napon is a MISEK dolgozói előtt- hogy 2-3 hónapja ez az adósságállomány nem nő.

Ma már megteremthető az a pénzügyi alap, amelyből január 1-ig visszamenőleg ki lehet fizetni az egészségügyben dolgozóknak azt a bérkompenzációt, ami jog szerint is jár nekik.

Ezért érthetetlen  Kriza Ákos polgármester számára, hogy az MSZP frakció miért hívott össze rendkívüli közgyűlést „Javaslat a MISEK Nonprofit Kft. munkavállalói bérkompenzációjának elrendelésére”címmel, hiszen már egy hónappal ezelőtt kijelentette: a bérkompenzációt megkapják a MISEK Kft. dolgozói, és amit megígért, ahhoz tartja is magát. Ehhez semmi szükség nem volt a mai rendkívüli közgyűlésre, írja közleményében a Polgármesteri Hivatal.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások