Jótékonysági Est Miskolcon
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 14. péntek

Marcell ünnepli névnapját.
Holnap Mária napja lesz.
Főoldal Programajánló Jótékonysági Est Miskolcon
Jótékonysági Est Miskolcon PDF Nyomtat Email
2018 szeptember 04., kedd 13:19

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztálya 2018. október 13-án a korábbi év nagy sikerére való tekintettel ismételten jótékonysági estet szervez a Miskolci Nemzeti Színház nagytermében.
A széleskörű összefogással szervezett jótékonysági est célja az osztály eszközparkjának bővítése, amely a XXI. század szakmai elvárásainak felel meg. A részleg különösen kiemelkedő tevékenységet végez a fej-nyaksebészeti onkológiai ellátás területén, ugyanis egy több szempontból is hátrányos helyzetű régióban egyedüli központként látják el a daganatos betegeket. Műtéti beavatkozásaik számára jellemző adat, hogy a 2016-os évben az osztály végezte hazánkban a 2. legtöbb fej-nyaksebészeti onkológiai beavatkozást.

Ez a kiemelt műtéti tevékenység, valamint országosan is elismert regionális vezető szerep magas minőségű, high-tech berendezéseket feltételez. Amellett, hogy az eszközpark az utóbbi években vitathatatlanul bővült, mégis égető szükség van új berendezések beszerzésére. A megvásárolni kívánt endoszkópos torony, és dióda-lézer használatával lerövidül a gyermek és felnőtt betegek ápolási ideje, minimál-invazív beavatkozások válnak elérhetővé, és nem utolsósorban jelentősen csökken a műtéti megterhelés, valamint a műtét utáni fájdalom. A fenti eszközök beszerzésével az utóbbi években rutinná vált – országosan is egyedülálló – beavatkozásokon túl a műtéti paletta tovább bővülhet.

Az osztály megőrizheti országos szerepét az onkológiai sebészet, a koponyaalapi sebészet és a műtéti hallásjavítás terén is.

A jótékonysági esten elismert művészek lépnek fel, akik felismerve kezdeményezésünk jelentőségét, önzetlen támogatásukról biztosítottak. Az est háziasszonya, és rendezője Radnai Erika színművész. A fellépők: Miskolci Szimfonikus Zenekar, Jancsó Dóra színművész, Varga Andrea színművész, Seres Ildikó színművész, Odor Kristóf színművész, Szőcs Artúr színművész, Veréb Tamás színművész, valamint Aranyosi Péter és Bellus István humoristák.

A rendezvény lehetséges támogatási formái: pénzbeli támogatás, a jótékonysági esten való részvétel és jegyvásárlás, illetve egyéb adomány felajánlása.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások