Zenél a Győri kapu
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. október 31. szombat

Farkas ünnepli névnapját.
Holnap napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Zenél a Győri kapu
Zenél a Győri kapu PDF Nyomtat Email
2020 június 25., csütörtök 07:45

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület KAPUZÖRGETŐ kezdeményezésének következő állomása a ZENÉL A GYŐRI KAPU programsorozat egy új akciója, amely 2020.június 28-án, vasárnap, délelőtt 8:45 és 9:15 között kerül megvalósításra, a Győri kapu 24/D szám alatt található élelmiszer áruház előtti téren.

 Az időpontnak és a helyszínnek is fontos jelentősége van. A programot a vásárlási idősávok eltörlésének alkalmából szerveztük meg, hiszen nem is olyan régen, a 65 éven aluliak 9 előtt, míg a 65 éven felüliek csak 9 óra után tudtak vásárolni ebben a boltban is. A generációk szét voltak szakítva, hiszen együtt vásárolni egyik idősávban sem volt lehetséges.


Az akcióban segítségünkre lesz két kiváló helyi zenész, Szécsi Viktória és Vihula Mihajlo, akik zenei flashmobbal fogják szórakoztatni az arra járó érdeklődőket. A Kapuzörgetők részéről ez egyfajta tiszteletadás is a Győri kapu lakossága felé, akik fegyelmezetten, a szabályok betartása mellett vészelték át a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetet.


Most, hogy ismét minden korosztálynak, újra lehetősége nyílik közösen átélni a pillanatokat, legyen az akár egy közös bevásárlás vagy egy igényes zenei produkció megtekintése lakókörnyezetünkben, bízunk benne, hogy a Győri kapu lakosai legalább akkora szeretettel fogadják majd ajándékunkat, mind amekkora szeretettel a szervezők és a zenészek átnyújtják azt az itt élőknek és az éppen arra járó egyéb városlakóknak.

 

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások